In majoritatea timpului nu... desi cateodata ma gandesc ca pana la urma nu are rost sa-mi doresc sa arat ca altcineva pentru ca fiecare are farmecul lui aparte, fiecare e frumos in felul lui...
Nu am raspuns concret.Adica,ma uit la mine si ma intreb, dc nu am si eu tenul lui x, de ce nu sunt ca y, si tot asa, dar...fiecare trebuie sa fie multumit de cum este!
Sall. Da. Sunt multumit, deoarece, oglinda nu-mi spune cat de prost sunt si nici cat de destept. Ca atare, pot crede ori ce. La fel si cu frumos sau urat. Dar, intr-adevar, ca sa te analizezi, nu trebuie sa te uiti in oglinda. Te uiti, in sufletul tau, si incerci sa fi sincer cu tine insuti/. Pa
Avand in vedere ca ma uit 3 minute in fiecare dimineata si asta stand cu capul in jos pentru ca ma spal pe dinti sunt extrem, extrem de multumita
Sunt f multumita. dar hei. orice femeie ar mai dori ceva in plus . conteaza sa ne limitam la acceptare
Nu, nu sunt multumit. Iar aici nu ma refer la aspectul fizic, ci la persoana mea, la felul meu de-a fi. Un raspuns filozofic, poate nu te asteptai la un astfel de raspuns. Potrivit pentru mine, cred ca ar fi sa ma uit intr-o oglinda sparta, avand in vedere ca nu mi-am indeplinit unele visuri...Asta spun acum, poate peste cativa ani o sa ma declar multumit.
Depinde de unghiul din care privesc. De exemplu imi amintesc ca intr-o zi ma uitam intr-o oglinda si vedeam un tir care... crestea destul de repede... Aveam vreo sansa sa imi placa ce vedeam? Nu, nu imi placea deloc si cred ca a simtit si tirul asta, pentru ca in urmatorul moment nu mai aveam oglinda. Si nici aripa din stanga fata.