Pai, si in vise ma doare ( mana dreapta).De unde stii ca visul nu este tot o realitate?
Mie niciodata nu ma doare nimic in vise.Dar mirosuri simti in vise? Sau gusturi simti in vise? Eu nu.Si daca am visa de ce unii au doar vise frumoase altii doar vise urite? E corect?
Sau daca ceea ce cunoastem a fi realitate este vis atunci vvisul ce este? Vis in vis? Si atunci moartea ce e? Trezirea la realitate?
Moartea? O trecere spre viata vesnica .
Si eu asa cred cu tarie cum spui tu.
Sunt cat se poate de real, astept atingerea.
Șocant!
Dacă visez că ating ceva, mai este real?
Tu taci că devii coșmar
Intrebarea facea referire strict la persoana dvs! Va rog sa recititi postarea initiala, apoi sa postati un enunt (cat de cat) coerent. Multumesc!
Bună.
Poftim?
Nu era așa postarea de bază! Coerentă sunt!
Sunt și reală atâta timp cât enervez lumea pe site!
Pa, pa.
''Dragostea este realitate suprema.Este singura realitate.Realitatea completa'' (Neale Donald Walsch)
Simt, deci exist.
Pentru mine, nu esti nici macar virtuala. Stick to the point!
Daca-mi explici ce inseamna a fi real, in intrebarea ta, iti voi raspunde. Am insa convingerea ca vei indruga ceva, sau ma vei ignora! Hai sa te vad!
Te rog, nu-mi intoarce vorba, cerandu-mi explicatii. Explicatiile trebuie sa le dai tu, daca doresti bineinteles. Vrei sa reformulez postarea?
Nu, reprezint doar niște pixeli pe un monitor. Când ne întâlnim în realitate, nu va mai trebui să mă asociezi unui avatar și unui nume, o să poți să constați dacă exist sau nu.
Jelli, draga Jelli... Cand voi avea ocazia sa te "constat"? Ai grija cum postezi, adminii lucreaza draga, lucreaza... Ia vezi, fara chestii voalate
Bună, dragă **** în a șaptea viziune de conturi (numele se scriu cenzurate pentru a evita deferendele). Nu știu când o să ai ocazia, poate la o întâlnire, dar când mai cresc...
Lucrează adminii. Și zeitățile.
Nici nu e nevoie să scriu ceva voalat, oricum te-ai prinde.
Sunt oameni care nu simt durerea fizica.
http://www.9am.ro/......urere.html
Are vreo importanta? Daca iti scriu aici nu se pune ca e ceva real? Doar cine a scris? Tu din alta dimensiune?
Spune-mi ce bei inainte de a posta! Voi folosi la urmatoarea petrecere
Si eu te-as intreba acelasi lucru pe dumneata.
Sunt sigur ca sunt real, altfel nu imi explic cum dispar 10 cutii de bere intr-o noapte...
Chestii d-astea, gen UFO, ma macina si pe mine in ultimii 15 ani... Adica, cum laringele ma-si bag eu 20 doze bine alese in freezer (pentru un scop nobil bine definit), iar dimineata caut fara sorti de izbanda ceva ridicator spre optimism si... suna a gooooool? Iegzista ceva necurat la mijloc