N-am înțeles de ce unii useri au dedus că eu nu am vrut să vin pe lume. Eu am pus două feluri de "poate" acolo: poate nu voiam; sau poate voiam. De ce au văzut ei doar prima variantă?
E cu du-te vino. Viata e un dar de fapt, libertatea de a alege, mantuirea, etc.
Mai rau e cand esti destinat sa traiesti in iad din cauza unor alegeri de moment. Bucura-te de viata.
Degeaba il ai pe Freddie Mercury la avatar, nu ii reprezinti imaginea.
Din perspectiva pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului, ideea că am fi putut consimți sau nu la propria naștere este una problematică, marcată de o confuzie fundamentală cu privire la natura liberului arbitru.
Așa cum am argumentat în numeroase ocazii, liberul arbitru libertarian, în sensul în care oamenii își imaginează că ar putea lua decizii independente de condiționările biologice și de istoria personală, este o iluzie.
Nu am ales să ne naștem, așa cum nu am ales nici genele, nici părinții, nici mediul social în care am crescut.
Toate aceste elemente, care ne definesc identitatea și ne modelează alegerile, sunt rezultatul unor procese aleatorii și a unor cauzalități care ne scapă controlului conștient.