| boooooring a întrebat:

Eu cred ca Apocalipsa a inceput odata cu aparitia crizei mondiale. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Daca te intreb la care dintre crizele care au zguduit planeta te referi, crezi ca este suficient pentru a intui raspunsul meu?
Marea criza din 1929 cred ca a fost o joaca de copii fata de criza generata de al doilea razboi mondial.

19 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

De cand ma stiu aud acelea-si pericole, potopuri cu foc dupa cel cu apa, armaghedoane, anticristi, apocalipse, pana in anul 2000 era un stereotip, hai ca nu mai e mult si vine sfarsitul lumi, acum 2012, cum se trage un fâs pe c*r gata incepe disperatii si credulii si-l miroase imediat.Nu va fi nimic altceva decat o criza economica cum au mai fost si altele si o sa mai fie periodic cat va fi lumea.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Eu cred ca nu.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Thietland, abate de Einsiedeln, ca sa dau doar un exemplu, dupa o indelungata exegeza biblica, a considerat si el ca sfarsitul lumii e aproape. Era inaintea anului 1000. Acum eu sunt confuz, cine are dreptate? Thietland sau andre999, avand in vedere si faptul ca Biserica si Biblia sustin ca doar Tatal stie cand va fi sfarsitul lumii, nici macar Fiul. confused thinking

Apache
| Apache a răspuns:

De fiecaere data cand e un un cutremur un tzunami, un mai stiu eu ce, sau chiar si criza asta, lumea spune ca vine sfarsitul lumii!, pai sa vedem sfarsitul lumiii ba a fost in 1928, ba a fost cand americanii au inventat bomba cu hidrogen, ba in razboialele mondiale, ba in 2000 si mai nou in 2012, sau in 2014 si mai nou! ...deci ori avem noi mai multe vieti ca o pisica, ori toata chestia asta e o mare tampenie!

| Flav a răspuns:

Eu cred ca odata cu criza asta, s-au inmultit filosofii. Imi dai dreptate?thinking

nony
| nony a răspuns:

Ca ai prea mult timp liber. Dispari la treaba!

| andre999 a răspuns:

Sfarsitul acestei lumii materiale este aproape. Criza asta a venit ca sa ne arate ca intr-o noapte putem pierde tot de aceea trebuie sa avem credinta in bunul Dumnezeu caci credinta nu se pierde niciodata.

| Nicoleta a răspuns:

Este clar ca sfarsitul se apropie. Daca cititi din Biblie va veti da seama ca suntem aproape de sfarsit, insa nimeni nu poate spune exact cand va fi. Eu nu cred ca va fi in 2012, pentru ca nu putem noi sa spunem o data exacta.

| death a răspuns:

Eu cred că, dacă teoria ta este valabilă, ne duceam naibii din 1929, când a fost criză pe bune, nu ca acum. E doar o perioadă urâtă care o să treacă şi care o să mai lepede balast genetic din zestrea speciei umane şi atât. Apocalipsa merge la un nivel mult mai profund decât cel economic. Ce spui tu se poate traduce prin situaţia în care crezi că ţi se dărâmă casa doar pentru că ai găsit un şoricel în subsol.

| Cryssbest a răspuns:

@allexinho, eu zic ca ar mai trebui sa cresti. Cand vei fi mare, o sa-ti explic eu multe (inclusiv un raspuns la aceasta intrebare). Aici nu il pot scrie fara primesc "stupid" - si deci ar fi un efort inutil sa il postez.

| Cryssbest a răspuns:

Da, "Apocalipsa Taxelor lui Boc"... rolling on the floor

| Cryssbest a răspuns:

@Anonimule, prioritara e agricultura! Si daca tot vb de "masuri", iti dau eu cateva: 1. Casa Poporului sa fie golita de "alesii neamului" (nu va imaginati ce cheltuieli de intretinere sunt si cat ne costa alea);
2. Scutirea de anumite taxe si sprijinirea IMM-urilor;
3. Desfiintarea cotei unice de impozitare;
4. Madam Videanu sa nu-si mai ia rochii de 100. 000 EUR/ bucata (ati citit foarte corect suma) sau - ca sa reformulez : Cucoanele din politica sa isi vanda cateva din genti, posete si articole vestimentare - s-ar strange 20. 000. 000 EUR usor! Acesti bani sa mearga la populatie.
5. Sa nu se sustraga taxelor cei cu averi mari (am vazut acum cateva zile pe Realitatea cum au fentat iar politicienii H. G-urile si legea)
6. Basescu sa-si cheme fata acasa si sa trimita pe cineva competent in adevaratul sens al cuvantului.
7. Romanii (poporul roman) sa plateasca taxe mai mici, nu mai mari pe toata durata crizei economice.
8. Banii primiti de la FMI in transe sa fie alocati corespunzator, nu cheltuiti iresponsabil, pe rochii de 100. 000 EUR pour madame Videanu, Udrea sau mai stiu eu care! Acesti bani sunt destinati infrastructurii pe hartie - apoi acolo sa mearga! si nu ma refer la un km "inocent" de autostrada, ce se realizeaza si-asa cu chiu cu vai!
9. Documentare serioasa inainte de aplicarea unui proiect - va mai amintiti soseaua ce a trebuit sa fie inchisa fiindca nu s-au deplasat la fata locului "alesii neamului" - si soseaua urma sa fie spulberata de trenul ce trecea dedesubt?!
10. Investirea in agricultura si subventii pentru agricultori. Fara fasole din Etiopia la supermarket, castraveti din Austria etc
Pe scurt, nu e nici o "Apocalipsa", este lipsa de responsabilitate din partea "alesilor neamului", plus nepotism si "pile". Esti capabil? Poti fi sigur ca vei pierde postul in fata unuia care are un sprijin politic puternic - adica din partea vreunui partid.

| Petronela a răspuns:

Asta cred si eu.

| vigome a răspuns:

Nu, nu vine apocalipsa, dar sigur se va intimpla ceva in urmatorii doi, maxim trei ani, care va schimba radical lumea. Totul se datoreaza in mare masura ignorantei celor ce traiesc pe pamint si care, nu toti e drept, au uitat care ar trebui sa fie cea mai mare calitate a lor, aceea de a fi OAMENI. Am inceput sa ne manifestam din ce in ce mai mult precum celelalte vietuitoare ale planetei, pe care nu le numesc aici, uitind de unde am plecat si unde trebuie sa ajungem. Uitam in ingimfarea noastra sa intindem o mina si sa dam o buna ziua si un zimbet, care desi este criza, nu ne costa nimic dar valoreaza enorm pentru cel de linga noi, nu neaparat aflat in suferinta. Majoritate suntem atei, negam cu putere existenta lui Dumnezeu, desi in mod cert undeva, cumva, de o anumita forma, cu un anumit nume, El exista, si Acest Ceva probabil ca in scurt timp ne v-a pune la respect, ca o ultima solutie. Este probabil unica posibilitate de indrepta lucrurile in aceasta lume si este singurul care o mai poate face, probabil. Un salut pentru toti!

| parazit a răspuns:

E o porcarie cu apocalipsa vrajeala eu nu cred in tampeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred ca da. Si-ti spun si de ce. In tara unde traiesc eu de ani buni exista un fel de carnatel tipic. Suntem foarte atasati respectivului carnatel, il iubim, il veneram, face parte din patrimoniul nostru culinar. Pielea carnatelului este fabricata din matze de zébu (bos taurus indicus in latina). Dar uite ca matzele de zébu au fost interzise in Comunitatea Europeana si prin urmare si la mine (collateral damage) si asta inseamna disparitia carnatelului meu. Nu mai avem matze suficiente, suntem in criza... Acum, spune si tu daca nu-i un fel de Apocalipsa chestia asta…

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au fost vremuri si mai rele, nu-ti face asemenea probleme tongue.
Stii ce inseamna cu adevarat o Apocalipsa? Daca da, probabil cunosti foarte bine ca NIMENI nu stie cand va veni sau care sunt semnele acesteia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ai dreptate.
Termenul de apocalisa are un inteles mai larg asa ca se poate vorbi de un sfirsit al vremurilor moderne, asa cum le stiam pina acum.
Urmeaza o vreme a schimbarilor, politico -economice-sociale, schimbari atit de dramatice incit pentru multi vor echivala cu sfirsitul lumii!
Nu vreau sa intru in amanunte dar va invit sa cititi ce spun marii economisti ai lumii despre schimbarile economice ce vor urma, ce spun marii finantisti ce prezic revenirea la moneda de aur deoarece " hirtia ", banul de hirtie, este ilegal si un mijloc de furt al statului ...cautati informatii serioase, carti de specialitate, cititi si va veti ingrozi.
Chiar daca nu luati in calcul ce-am scris mai mult, este suficient sa va ginditi ca Romania, tara care la aceasta ora nu mai are industrie, nu mai poate depasi acest prag si va merge in jos.
Pt romani apocalipsa a inceput si nimeni nu are solutii. Singura solutie ar fi dezvoltarea tarii, constructia de fabrici si uzine... Cu ce bani? Bani nu sint si nimeni nu este nebun sa faca industrie aici sa-si concureze fabricile din tarile lor. Deci? ( adolf )
Chiar ar fi interesant sa spuna cineva daca vede o solutie reala!

| ramonelll a răspuns:

Buna si eu cred ca "sfarsitul lumii e pe epoape"deja au aprut unele semne despre care se vb in apocalipsa. dar mai bine nu ne gansdim la sta si mergem mai departe.