Soarele e la 27000 ani lumina distanta de centrul galaxiei și face o rotație în 240 milioane de ani, deci are o viteza de 210km/s. Pământul are o viteză de rotație de 30Km/s în jurul Soarelui, apoi în urma rotației în jurul axei la Ecuator avem încă 460m/s, iar la paralela de 45 grade mai puțin, în jur de 325m/s.
Deci avem o mișcare spiralată https://www.scientia.ro/......nivers.jpg
Având viața scurtă, nu ajungem să facem o rotație completă în galaxie :) Mergem cu tot cu galaxie, cu Soare și cu Pământ.
Avatarul e un corp în care te transferi, nu un corp cu care să "ți legatura".
Deci, nu-ți trimiți avatarul în spațiu, ci pleci în spațiu într-un alt corp (al avatarului).
Tu nu înțelegi?
Avatarul e un corp în care tu te poți transfera.
Așa cum acum ești în corpul tău, așa vei fi și în corpul avatarului când te transferi în el.
Atâta timp cât tu, ca entitate ești într-unul dintre corpuri, celălalt corp e gol. E doar o carcasă.
Contactul presupune două entități.
Nu există două entități.
Doar una singură care se poate muta într-un corp sau altul.
Am sa consider avatarul ca un fel de roboțel care ma reprezinta ca în jocul IMVU.
În fizică se spune că nu există viteză mai mare decât viteza undelor electromagnetice c = 299.792.458 metri pe secundă (aproximativ 3, 00×108 m/s sau 300.000 km/s) și atunci orice informație nu poate circula cu o viteză mai mare decât viteza c.
Atunci ca să pot comunica bine cu avatarul, să ii dau mesaj și el să îmi răspundă repede, ar trebui să fiu cât mai aproape de el și tot va exista un timp necesar pentru ca informația să ajungă de la mine la el și de la el la mine.
Deci unica soluție ar fi să merg și eu cu avatarul, la o anumită distanță de el și atunci contactul cu avatarul va fi mai bun. Nu chiar instant, dar mai bun.
Nu am nici o soluție pentru a menține o legătură instant între mine și avatar dacă el se îndepărtează.
În plus dacă avatarul prinde viteza luminii, mesajul meu nu mai ajunge la el decât foarte târziu sau chiar nu mai ajunge niciodată.
Avatarul ar putea atinge viteza c doar dacă ar fi și el doar radiație electromagnetică (fără masă), caz în care el nu va putea primi mesaje de la mine și nici nu va putea trimite înapoi mesaje pentru că încă nu s-a construit nici un roboțel fără masă.
Soarele cu ce viteza călătorește prin calea lactee? Chiar dacă merge cu 20000 de km eu rămân pe loc? El se deplasează, eu fiind pa pământ ma deplasez și eu o data cu Soarele? Cu ce viteza?
Deci în viitor ne vom apropia de noi stele, planete, 240 de milioane de ani nu e mult pentru univers, deci înseamnă că ai călători în toată galaxia noastră în 240 de milioane de ani, centrul calea lactee nu e o gaura neagra?
Galaxia noastră și ea călătorește prin univers spre centru gravitațional, faza e ca exista anti gravitație
Da, asa se spune. https://en.wikipedia.org/wiki/Galactic_Center
E greu de știut ce e la distante așa de mari.
Ai vrea sa fii astronaut?
Cu ceva timp in urma mi-ar fi placut, dar nu avem cu ce calatori. Mai usor e de trimis un robotel.
Soarele e la 27000 ani lumina distanta de centrul galaxiei și face o rotație în 240 milioane de ani, deci are o viteza de 210km/s. Pământul are o viteză de rotație de 30Km/s în jurul Soarelui, apoi în urma rotației în jurul axei la Ecuator avem încă 460m/s, iar la paralela de 45 grade mai puțin, în jur de 325m/s.
Deci avem o mișcare spiralată https://www.scientia.ro/......nivers.jpg
Având viața scurtă, nu ajungem să facem o rotație completă în galaxie :) Mergem cu tot cu galaxie, cu Soare și cu Pământ.
ErrorFound întreabă: