Sa-i adun pe toti care dau citate fara sa fi citit mai mult de 3 ziare in viata lor intr-o sala mare si in transmisiune live la tv sa-i ascult la tabla imultirii...
cami, berile in avans si vei avea parte de ce informatii doresti! Si sa fie 6, ca trebuie sa le impart si cu el, nu vezi
Pai ca sa nu-i dezvalui identitatea.
Bine cami nu-i nimic, o sa-i cer enigmei drept santaj 3 beri
Of, si cand ma gandesc cat de aproape ''fusei''
@unbaiat si daca da cu rest?
Ma obsedeaza momentul cand vor lua petalele locul ideilor.
Sincer, sincer obsesia mea [de aici de pe TPU-caci in rest nu prea ma confrunt cu obsesii], este sa aflu cine este intr-adevar acest "eu_o_mare_enigma_" .la modul cel mai serios iti spun.
Aha, deci asa. @Flav, esti pe felie cu el?
@Enigmo, nee nu ma-ndragostesc eu asa fara sa stiu cum te cheama [-x
Flav 3 beri. urmatoarele 2 o sa vina cand o sa-mi spui varsta.individului.
Ma` baieti... mari biştolari mai sunteti
Enigmo, vezi ca asta nu ramane-asa tot aflu eu cine-oi fi tu
A, si Flav, beriştile mai tarziu, nu vezi ca te da in gat
Sunt obsedat sa trec frumos prin viata, sa nu clac pe cadavre, sa cunosc oameni extraordinari(fiecare in felul sau) carora sa le las o impresie buna despre mine, sa fiu apreciat si sa mi las amprenta asupra unui lucru important, la finalul ei sa stiu ca am realizat ceva si eu in lumea aceasta.
Cred ca punctualitatea ma obsedeaza cel mai mult.(sa fiu punctual si sa primesc punctualitate)
Sa fac lucrurile cat mai bine, sa nu-i dezamgesc pe cei din jur. De multe ori am renuntat la fericirea mea pentru asta...si oricat as incerca sa raman indiferenta, nu reusesc...
Sa nu dezamagesc persoanele care ma iubesc si chiar le pasa de viata mea! exemplu? familia.
AvalohAlyn întreabă: