Golul din sufletul tau o sa fie umplut de alt baiat cu siguranta la momentul potrivit.
Am fost si eu micuta candva si mi-a placut enorm de mult de un baiat, chiar multi ani si credeam o viata intreaga.
Dar de cand mi-am cunoscut jumatatea nu mai pot spune acelasi lucru.
"E doar ceva intrat in ochi"
Hehe,e prea mult de citit, şi cu un mesaj simplu şi liniar:X-ulică te-a părăsit şi tu nu îl poţi uita.
Eu am murit de ras in timp ce citeam autobiografia ta. )
,, imi este pe zi ce trece mai dor de el" si
,, el ma vrea inapoi, eu nu vreau sa-l mai vad"
Nu sti ce vrei, si cum spuneai si tu esti o persoana speciala, putin sunt cei ce nu stiu ce vor de la viata.
Impaca`te cu el! Nu are rost sa-ti faci rau.E o perioada dificila in viata ta, dar din asta trebuie sa inveti. Oamenii sunt diferiti.In viata sa stii ca nu ai parte numai d oameni care te iubesc si care te pretuiesc,gasesti si oameni care te mint, care te inseala, care nu te pretuiesc.Si de la oamenii astia ar trebui sa vezi si tu ce inseamna sa fi parsiv si sa nu meriti, apoi sa-ti dai seama ce om special eesti.Intr`adevar,suferi.Dar esti si orgolioasa.
In dragoste trebuie` sa gandesti cu inima,nu cu mintea[dar nu te lasa dusa de val].Nu trebuie` sa ierti orice, dar nici sa nu lasi deloc de la tine. Oricine merita o a doua sansa.Iar daca el va gresi din nou, lasa`l in pace si doreste`i binele.Pentru ca ce ii doresti tu candva se va intoarce la tine,iar el va avea parte de acelasi tratament urat din partea unei fete, poate tu, poate alta.Zambeste si bucura`te de viata.Inca esti copila.Roata se intoarce mereu.Gandeste`te bine. Iarta, iubeste, zambeste si ai grija de tine.Succes!
Hei :*. nu mai fi suparata. daca el te vrea inapoi, mai lasa si tu de le tine, si bagati-va impreuna iar. de ce sa nu fiti impreuna cand el te iubeste, tu il ubesti? fiti fericiti :X. te-a mintit o data'. iarta-l... poate nu se va mai repeta :*.
sper ca te-am ajutat :*. pup >
LisaJulie întreabă: