Nu cred ca-l plange nimeni. Nici macar toti cei carora le-a construit case, sau cei carora le-a platit factura la energie. Dovada ca la alegerile locale, in localitatea in care el a construit din banii proprii mai mult decat a fost in stare sa construiasca guvernul, din banii nostri ai contribuabililor, Gigi Becali a obtinut mai putine voturi decat PSD (mici si bere). Ma-ntelegi? Pac, pac! Ingrijorarea celor care-l "plangeau" era legata de felul in care functioneaza sistemul judiciar; de numeroasele abuzuri, de incalcarea procedurilor, a codurilor, etc. Daca se va dovedi in instanta ca a facut el justitie privata (ceea ce este greu de imaginat), atunci sa plateasca. Sper ca am fost explicit!
Psihologia multimii nu este usor de descifrat. Evolutia ei este uneori imprevizibila. Mira
Nu sunt fan Becali, dar a facut si lucruri bune, de aceea il plang unii...in rest...
Draga Oana, trebuie sa stii faptul ca doar cei ce au primit ajutorul lui il plang.
Gigi becali este un om ca noi toti.are bani multi, dar el si-a facut dreptate singur. a sfidat justitia si legea. daca am face toti asa si nu ne-am supune legilor ar fi anarhie si ar domni legea celui mai tare.in america erau oameni mai mari si oameni mai mici.generalul colt cand a inventat pistolul i-a facut pe toti egali.
La mondenii ala nu mai e pentru ca crede ca a ajuns mondenii 2009 prea obscen si vulgar am vazut la o emisiune
anonim_4396 întreabă: