anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu prea inteleg o chestie:pana acum aproape tot poporu' radea cand auzea de Gigi Becali, se gandeau cum il imita cei de la mondenii! cum l-au arestat, cum toti ii plang de mila! va mai surpride ceva in ROMANIA din zilele de azi? ce anume?

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu cred ca-l plange nimeni. Nici macar toti cei carora le-a construit case, sau cei carora le-a platit factura la energie. Dovada ca la alegerile locale, in localitatea in care el a construit din banii proprii mai mult decat a fost in stare sa construiasca guvernul, din banii nostri ai contribuabililor, Gigi Becali a obtinut mai putine voturi decat PSD (mici si bere). Ma-ntelegi? Pac, pac! Ingrijorarea celor care-l "plangeau" era legata de felul in care functioneaza sistemul judiciar; de numeroasele abuzuri, de incalcarea procedurilor, a codurilor, etc. Daca se va dovedi in instanta ca a facut el justitie privata (ceea ce este greu de imaginat), atunci sa plateasca. Sper ca am fost explicit!

8 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Tampitii plang dupa infractori...

mira
| mira a răspuns:

Psihologia multimii nu este usor de descifrat. Evolutia ei este uneori imprevizibila. Mira

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu sunt fan Becali, dar a facut si lucruri bune, de aceea il plang unii...in rest...

| nicoleta_5825 a răspuns:

Draga Oana, trebuie sa stii faptul ca doar cei ce au primit ajutorul lui il plang.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, parca m-am mai linistit!happymc si pentru cei ce vor raspunde!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gigi Becali a fost arestat pe nedrept.PE mine nu m-a ajutat, chiar radeam de el, dar cand e arestat pe nedrept normal... ca iti pare rau. Oricum Gigi Becali e un om cu suflet mare iar cei ce il critica au mintea mica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gigi becali este un om ca noi toti.are bani multi, dar el si-a facut dreptate singur. a sfidat justitia si legea. daca am face toti asa si nu ne-am supune legilor ar fi anarhie si ar domni legea celui mai tare.in america erau oameni mai mari si oameni mai mici.generalul colt cand a inventat pistolul i-a facut pe toti egali.

| delia_6706 a răspuns:

La mondenii ala nu mai e pentru ca crede ca a ajuns mondenii 2009 prea obscen si vulgar am vazut la o emisiune