Fratioare, saptamana trecuta am ajuns la urgente cu traumatism cranio cerebral din cauza a 2 cani maidanezi care m-au atacat. Daca ar fi vorba de 10000 de caini in toata tara s-ar putea rezolva prin crearea de adaposturi, insa ''populatia'' cainilor maidanezi ajunge la cate sute de mii sau chiar peste un milion in intreaga tara, ori, in conditiile in care ajung la spital din cauza lor si acolo mi se intorc matele de felul in care arata un spital de urgente din Romania, in conditiile in care noi nu suntem in stare sa facem o autostrada de la Bucuresti la Satu Mare, ma indoiesc ca cineva poate crea adaposturi pentru cainii vagabonzi din Romania.
Si cel mai important, in conditiile in care oamenii mor de foame in Romania, eu NU VREAU ca STATUL Roman, adica noi poporul, sa dam bani pentru a intretine niste cani nefolositori societatii romanesti timp de niste multi ani pana cand acestia vor disparea.
Singura solutie pentru a scapa de o ''populatie'' exorbitanta de caini de ordinul sutelor de mii este aceea a EUTANASIERII.
''Câinii îi mușcă doar pe oameni extrem de proști, care habar nu au ce să facă când sunt atacați''
Deci acel copil a murit de prost ce era pentru ca nu a stiut ce sa faca in momentul in care a fost atacat. Pe acelasi sistem, cel putin victimele atacurilor unor psihopati, au murit de prosti ce erau. Si daca maine te ataca o gorila pe strada si te omoara, ai sa mori de prost ce esti.
''Așa le cere lor natura să facă.''
Tot natura le cere sa si atace, ca, de aia au colti si gheare, sunt animale de prada.
''O fi el domesticit, dar tot mai are instincte de animal sălbatic''
Mda, la fel ca leii, tigrii, lupii, locul lor este in salbaticie, nu printre oameni.
''Îi au să muște, să se apere.''
Sau sa atace dupa caz, de foame, din instinct animalic.
''A murit un om. Din 7 miliarde. Hai că nu-i o tragedie, mai ales dacă nu l-ai cunoscut.''
A da, pai atunci sa se omoare toti maidanezii, ce mi-e un milion de maidanezi, nu-i o tragedie ca oricum nu-i cunosc si ma doare-n 14 de ei.
''Sunt chestii mai importante decât moartea unui străin.''
Sau decat moartea sutelor de mii de caini din Romania, deci, sa purcedem taica la treaba...
Nu-i vorba de stomac. Eu vomit doar de la prea multă bere. Dar imaginile cu animale omorâte de oameni mă fac să vreau să lovesc chestii. În special fețe de oameni nevinovați.
Vorba ta, ia uite ce frumos:
„Cand terminati de omorat cainii (pentru ca vrem sa traim intr-o tara civilizata, nu-i asa?), nu aruncati rangile si batele. Nici otrava. Ca mai avem nevoie de ele.
- numărul copiilor uciși de indivizi care s-au urcat beți la volan - 63.
- numărul copiilor uciși de parinți - 302.
- numărul copiilor morți în spitale din neglijența personalului - 81.
- numărul copiilor mutilați de parinți alcoolici - 156.
- numărul copiilor violați de pedofili - 322.
- numărul copiilor vânduți de traficanții de carne vie - 249.
- numărul bebelușilor ucisi de mame - 178. "
Intelegi si tu unde bate apropo...
P.s.: Numai de placere am citit tot ce ai avut de spus pe tema asta, am fost placut surprinsa sa citesc si parerea unei pers. cu o judecata dreapta, una mult prea aproape de adev. in acest caz..Si e de apreciat gestul pentru ca daca te durea undeva nu mai iti chinuiai atat degetele la tastatura.
Pe mine nu mă doare undeva la modul în care îi doare pe ceilalți undeva. Ceilalți care își exprimă părerile de rău în public...
Cu privire la acel copilas de 4 anisori, la asta te refereai?
Cu privire la orice. Mereu vor fi inapți care să simuleze părerile de rău în public.
Mie nu-mi pare rău că a murit un copil de 4 ani din București pe care nu-l cunoșteam. Ar fi aiurea să-mi pară rău de moartea unui străin.
Stiu, m-am uitat mai bine pe blogul acela.
M-a indignat sa stiu ca parintii acelui copil in loc sa stea acasa la ei sa-si jeleasca in liniste odrasla decedata (din cauza incompetentei bunicii acestuia), se duc pe la diferite emisiuni televizate sa-ti planga de mila in fata unei intregi natiuni... dand, desigur, vina pe niste animale (o intreaga specie de fapt) fara discernamant asteptand sa fie ucisi toti maidanezii fara stapan din cauza ca, vezi doamne, ne pericliteaza noua siguanta, si fiind sustinuti in aceasta cauza de catre toate scursurile societatii asteia infecte din Ro.Ca, vorba ta, "sintem pe cale de disparitie" nu alta.Ca mai sint si javre turbate pe strazile oraselor din Ro; da, sint.Si tot noi i-am adus in acest hal.Si asa cum sint caini turbati asa sint si oameni `turbati` care necesita perfuzii in cap.Ce sa facem acum? sa-i eutanasiem si pe ei? asa ar fi corect! Hai sa strangem si toti aurolacii, boschetarii (toti cei fara un camin, care dorm pe strazi) la un loc si sa le dam foc, pai nu? Doar si ei pot reprezenta un pericol pentru noi astia CIVILIZATII.
La noi ipocrizia chiar n-are limite, atat de "speciali" sintem.Nici nu ma mira ca alte tari se uita cu atata scarba la noi, mai ales in aceasta sumbra perioada.
Jegurile alea umane nu merita sa fie ascultate, adica cum sa te poti bucura de banii obtinuti prin mediatizarea mortii propiului copil?! Cum? Nu ca m-ar durea pe mine de toata aceasta tragedie care se-ntampla in familia altora insa (ca un exercitiu de imaginatie) daca era al meu...pai acum stateam inchisa in camera mea, departe de ochii tuturor, in timp ce ma dadeam cu capul de pereti, fiind constienta de faptul ca o mare parte din vina o purtam chiar eu.
Deja s-a dat startul la macel: http://i.imgur.com/Wodyi4m.jpg
Iar acestea sint imag. din fata cortinei (astea cu ucisul printr-o injectie= moarte usoara), din spatele cortinei mi-e si groaza sa ma gandesc ce se petrece.
Daca ar stii prostii cati bani fac astia de pe urma inconstientei si a ignorantei lor... off."Ie" greu.
Vreau să te lovesc cu ceva lung și tare în moalele capului pentru imaginea aia de pe imgur...
Chiar nu suport să văd așa ceva...
LisaJulie întreabă: