| Quagmire a întrebat:

Eu sunt baiatu cu porcu de mai devreme, nu stiu daca v-ati amintit de mine, inca nu mi-a trecut, nici raspunsurile nu au fost pe masura, merci mult de raspuns anad dar cainele nu mananca orice straight face. Eu doream raspunsuri de la esperti, vad ca sint multi si imi plac raspunsurile lor.
Pe mine ma interesa daca voi intelegeti sfarsitul lumi, cum vezi viata de dincolo si ce ii vei spune lui Dumnezeu cand vei ajunge acolo? ca a fost un copil care a vrut sa salveze un porc si tu te-ai impotrivit cu cutitul, sau ala care mi-a dat numarul nu stiu cui de telefon.Nu santeti chiar toti pentru unu, adica fiecare fuge pe langa ideea lui fixa despre starea rahatului in care se afla, adica cat de frumos si stralucitor e sau ce hidos si urat mirositor, ma asteptam sa fie macar 50-50% pareri si sfaturi de la personalitati diferite.Acum sa revenim la moarte, voi o vedeti ca pe o reincarnare, credeti ca energia acumulata dea lungul vietii se pierde sau continua sa creasca si sa evolueze, mi-a zis cineva cand duceam vacile ca sunt la cateva vieti distanta de el, banuiesc ca a fost un compliment dar nu mi-a zis daca sunt in urma sau inainte, vezi persoane de 30 de ani care nu stiu sa vorbeasca sau nu au o putere de asi convinge interlocutorul, sa fi suferit sau trecut acea persoana prin mai putine reincarnari? observ ca in momentul in care mi se intampla ceva rau, cum ar fi accident sau o faza naspa, care ma duce cu gandul la suicid, am un dejavu cu cavteva ore inainte, sa fie oare viata asta un cerc vicios in care cu cat te invarti mai mult cu atat devi mai puternic? aaa si de ce nu au prioritate in pagina espertii? adica raspunsurile lor sa fie undeva deasupra celorlaltor raspunsuri.restul numi plac, mai cititi si voi un ziar sau mai puneti mina pe o telecomanda.

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Viata fara picanteriile ei ar fi dietetica. Si cred ca ne-am plictisi de atata frumos si bine...
Nu ma intereseaza ce va fi dupa moarte. Vreau sa-mi indeplinesc misiunea pe parcursul vietii si nimic mai mult. Dupa ce predau cartusiera, daca-mi este permis, promit sa ma-ntorc si sa te tin la curent cu existenta, ori nonexistenta vietii dupa moarte. Nu doresc a-mi antrena imaginatia pe aspecte tainice.

| danut a răspuns:

Bai baiatu asta cu porcu sau chiar individu in speta sa stii matale ca daca citim ziaru sau butonam telecomanda nu mai avem timp sa ne plimbam prin rahatu in care zici ca stam, dar nici sa-ti descalcimu (citim) greselili gramaticali si ideili confuzi pe cari le faci. Asa ca inainte sa mirosi matale haznaua in care ne aflam, incearca mataluta sa intelegi ce ne-ai scris si poate vom mai apuca 30 de ani peste suta si nu vom vorbi despre ceva reincarnari ali minti matale in individu susu numitu, adicale porcu. Sa nu superi matale dar vorbitiu insultatoriu ai avutu la adresa noastra, asa ca inainte sa dai, primeste matale ceva.

| madia a răspuns:

Si porcu' unde e?!

| Fritsa a răspuns:

Ma baiatu cu porcu laughing))

| Zmeura a răspuns:

Am citit povestea ta cu porcu laughing esti al naibi de nebun si cati ani ai 8 sau 9 ani si esti in clasa a 3 sau a 2 si te crezi in desene animate si incerci sa salvezi porcu laughing

| aTi a răspuns:

Bai da lasatil ma in pace.Asta e el sa atasat de un porc.Chiar nu stiu cum sa te ajut.Acum o dau in lambada:Schimba porcu sau fa altceva ascundel nu stiu nu am idee.

Dar cei care s-au luat de el nu au iq mai mare ca porcul(nu il fac prost)fiecare se ataseaza de ceva. Poate porcul ala avea ceva de sa atasat el atat de tare de el.Asa ca lasatil in pace.Imi pare rau de porcul tau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff...nu ai reusit sa salvezi porcul?
Ma rog, nu-i baga in seama pe oamenii astia...asa sunt ei.Nu poti sa-i schimbi. happy
Oricum, bravo tie ca ai inima bunasi nu esti ca altii.
Sa nu-i bagi in seama pe copii ca Zmeura. :p

Întrebări similare