Nu, nu e greu sa faci cafea, dar da, e greu s-o faci buna. Fiind vorba de o cafenea in mall presupun ca ai o mașina profesională de facut cafea. La începutul programului trebuie sa dai drumul la apa fierbinte sa curgă prin grupuri astfel încât mașina sa-și facă ciclul. Apoi trebuie sa-ți reglezi rasnitura cafelei. Cum faci asta? Spre exemplu un espresso perfect ajunge in ceașca in 25 de secunde... dacă vezi ca espresso-ul tău e gata intr-un timp mult mai scurt înseamnă ca rasnitura cafelei e mare și ar trebui sa o mai micșorezi...și viceversa.
Înainte de fiecare cafea pe care trebuie sa o faci, grupul trebuie curățat bine cu o pensula pentru a fi înlăturate toate reziduurile de cafea veche. Apoi adaugi măsura de cafea in grup, presezi cu un presator METALIC, așezi grupul in spațiul destinat, apeși butonul on și gata....ar trebui sa îți iasă un espresso cremos. La sfârșitul programului de lucru mașina trebuie întotdeauna spălată.
Sper ca ți-am fost de ajutor.
Dacă și asta a ajuns să fie muncă grea nici nu mă mir că asta a ajuns întrebare pe categoria asta.
Gandeste-te ca am 12 ani si fac cafea pentru parintii mei in fiecare dimineata in rest nusi
SlenderMan299 întreabă: