| Cadar_Gabriel_Teodor_1982 a întrebat:

Eu vreau sa devin cosmonaut sau macar om de stiinta dar nu stiu cum crying eu vreau sa descopar antidotul pentru cancer, sa fac lumea mai buna, sa inventez masina timpului, teleportarea si chiar invincibilitatea sau macar nemurirea. Sunt un copil foarte ciudat cu calitati care putini oameni le au. Iubesc tehnologia, studiez lucruri despre univers si eu nu prea invat la scoala, am incredere in mine si stiu ca pot face ceva foarte bun pentru omenire

6 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Foarte bine. Nu notele iti aduc informații ci motivația. Nu scoala te face deștept ci tu te antrenezi. Toti suntem oameni de știință, din naștere, pentru ca toti avem capacitatea de a cerceta. Acum, cine va lucra în domeniu, ramane de vazut.

| Crackman a răspuns:

Da... oamenii din anumite culte ( nu dau nume templieriwinking exemplu).
Deja exista remediu de cancer ( este profitabil un om sa cumpere 15 ani pastile decat sa il rezolve intr-o luna.
Acceleratorul de particule din geneva este un transportator intra dimensional.
DA poti incerca, eu sper sa reusesti.

| Inferno a răspuns (pentru Crackman):

"este profitabil un om sa cumpere 15 ani pastile decat sa il rezolve intr-o luna"
Profitabil pentru cine?

| Crackman a răspuns (pentru Inferno):

Pentru industria farmaceutica... si nu 15 pastile voiam sa zic 15 ani si tot nu ascapa.

| Inferno a răspuns (pentru Crackman):

In spatele oricarei industrii se afla oameni.
Iar oamenii care dirijeaza induatria farmaceutica mor de cancer la fel ca toti ceilalti. Iar ideea ca s-ar saceifica pentru a ajuta "industria" e absolut cretina.

| DomnulMacaroana a răspuns:

Fa o facultate, dupa aia fa un doctorat si voila, esti om de stiinta. Pari un pic indecis pe ce domeniu vrei, nu poti sa fii specialist pe orice, indiferent de cat de destept esti. Dar mai ai timp sa iti alegi. Daca vrei sa lucrezi pe domeniul astrofizicii in Romania nu se poate. Pe domeniul biomedical mai merge., dar tot in strainatate e mai usor sa lucrezi in cercetare. Stiu ca in Romania sunt foarte bine platiti cei care cerceteaza reproductia si genetica in ferme.