Am, normal. Nu am nicio părere. Statistici prostești. Sunt prea multe detalii de luat în calcul.
La studiui superioare merg aia care se pricep,nu hai sa mergem la scoala de dragu dea face o scoala,ori sa avem mai multi oameni cu facultati.
Si mai ales facultati cu bani unde intra tot poporu,asa sa fac o facultate cu bani pentru ce anume? Sa umplu buzunarele alora?
Normal ca UE sdi care mai sunt fac reclama,nu stiu cum sa prosteasca mai multi oameni, sai atraga sa cotizeze cu malai.
La faculatet sa mearga aia care se pricep intr-adevar la ceva.
Unde sunt facultati de stat sa se intre pe baza de examen, nu pe baza notei de la bac sau alte povestirti de genul asta, iar faculatile private sa isi faca sinbguri reclama, statul sa nu se amestece in ciorba lor.
Hai sa ne luam la intrecere care au mai multi care au mers la gradinita astea is chestii de copii sugari, copii de gradinita.Chestia asta nu arata nimic,ca ai mai multi care au facut o facultate. Tarile care arata ei ca au procent mare,acolo oamenii is permit poate sa plateasca o scoala,in RO unde oamenii de abia se pot intretine,de unde bani sa mai isi tina familiile si copii prin facultati.
UE a stabilit obictivul pestelui prajit in loc sa se ocupe cu chestii serioase,wow ce mare obiec tiv este asta,ca oamenii sa mearga la facultate indiferent ca te duce mintea sau nu.
Mai degraba UE ar face o scoala unde sa mearga oamenii talentati,sa le puna la dispozitie materiale, profesori ca aia sa poata scoate ceva, inventa etc, deci o scoala intr-adevar valabila.
Sa mearga oricine indiferent de varsta care are idei si care lea si pot aplica cumva, chestii de genul asta.
Nu sa bagi banii in orice persoana slaba, ca vrei tu sa aiba si acea persoana scoala
Te minunezi cita prostie gasesti astazi la guvernare.Nici nu mai ma mira,deja prostii au ocupat toate posturile de conducere peste tot in lume,in continuare vom asista la o scadere continua a calitatii omului.
Ori cred ca se urmareste un fel de plafonare,nivelare a populatiei, sa nu mai scoata nimeni capu din rind, toti sa zica in cor daaaa, sa nu mai apara indivizi de astia creatori, astia is pericol pentru societate, gindesc in afara grupului si nu-i bun pentru cei care conduc.
"...in RO unde oamenii de abia se pot intretine, de unde bani sa mai isi tina familiile si copii prin facultati."
De fapt romanii nu au bani sa-si educe copiii pentru ca ei insisi nu sunt educati. Ar putea face un efort ca macar copiii lor sa nu ajunga la fel de imbecili si rupti in fund.
"Hai sa ne luam la intrecere care au mai multi care au mers la gradinita..."
Ce crezi, educatia incepe de la gradinita, dar romanului imbecil, care are impresia ca le stie pe toate, ii e imposibil sa inteleaga asta.
"Ori cred ca se urmareste un fel de plafonare, nivelare a populatiei, sa nu mai scoata nimeni capu din rind, toti sa zica in cor daaaa, sa nu mai apara indivizi de astia creatori, astia is pericol pentru societate, gindesc in afara grupului si nu-i bun pentru cei care conduc."
Tot timpul prostimea a avut impresia ca are cineva, ceva, cu ea. Mai nou, se pare ca toti cretinii au ajuns la concluzia ca si educatia e tot pentru a le face rau...
Nnene nu incerca sa pari mai mare decat esti stai in banca mata, situatia asta te depaseste.
Daca esti prost, daca atit poti, poti sa faci 7 faculatti, 15 gradinite si asa mai departe,tot prost vei muri,deci depinde de cum te nasti,te nasti sarac cu duhu,asa vei ramane.
Deci ce am spus eu,sa lasi oamenii care se pricep,asta este adevarul,Ce vrei tu sa faci?>Sa bagi pe git unui om ce anume? Bagi pe git ce mincare? Inteligenta,capacitatea creierului dea procesa,stoca etc astea nu se pot baga cu forta. Incerci sa te bagi si tu in discutii,este ok, te bagi, dar bagate acolo unde te pricepi, unde esti depasit stai in banca ta
Toti cretinii cares aia, te referi la tine sau la cine mai exact? Am spus eu ca e ducatia iti face rau?
Nene pune si incerca sa pricepi ceva din ceea c e citesti, se pare ca pentru tine este ceva mai dificil sa procesezi fraze mai lungi de 3 cuvinte.
Te bagui ca musca aia la rahat, ceva de genul asta, unde pui ca si ataci, jignesti, te crezi mare destept.
Scoala superioara sa faca aia capabili, nu sa dai bani sa ai o diploma. Dare ce stie taranu cei sapa, doar no fabrica el
Tantalaule nu mai semnaliza,nu ai fost invitata la ciorba,te bagi exact ca musca in rahat.
Tu ai inceput cu rahaturile,nu ti-a fost de ajuns ca ai intrat in discutie,nu ai putut sa o faci civilizat,trebuia neaparat sa jignesti sa faci oamenii imbecili si ce ai mai spus?
Ce era daca iti spuneai pctul de vedere civilizat,frumos,fara cuvintele alea romani imbecili,cretini si ce mai ai tu in vocabular?
Deci fara sa bagi cuvinte de astea nu merge sau ce? Ori te ricie undeva,sau atit poti,mai degraba cred ca atit te duce tartacuta aia ce o ai,mai mult daca nu ai de unde,ce sa faci si tu.
Deci fiecare poate veni cu un coment ceva,cu parerea lui,cu idea lui etc,dar vina civilizat,nu ca romanu ala clocit.
Ca urmare a trebuie sa ma cobor la nivelul tau,altfel nu merge cu oameni ca tine.
Deci exact ce spui esti un needucat,deci esti sa folosesc cuvintele tale un imbecil.
Faptul ca se mai gasesc de astia ca tine,asta cu siguranta,deci esti genul ala de roman clocit,dar rau de tot, genul de om care nu stie sa vorbeasca frumos, orice spune trebuie neaparat sa bage si un cuvint de ala smecher de-al lui, altfel nu te simti bine Hai dispari, daca cumva mai spui ceva te si blochez, nu merita cu specimene ca tine sa pierzi timpu.Deci atit iti zic, daca un cuvint mai scrii te si blochez.Mergi,invata sa vorbesti frumos, apoi sa intri in discutie cu oamenii pe aici si pe oriunde.
Nu o vad ca pe o problema. Avem o gramada de studenti care au facut facultate degeaba si acum lucreaza la un fast-food. Mai bine făceau o meserie și erau mai bine platiti.
Și da, personal fac o facultate.
Deindata ce la noi oricine isi poate obtine o diploma de facultate. asa de plictiseala multi o fac