| Filip23 a întrebat:

(Evident pentru cunoscatori) Care sunt cei mai mari 3 atei?

Răspuns Câştigător
| JurnalOnline a răspuns:

Marx,Engels,Lenin. Si mai ales Darwin. Ar mai fii Stalin Hitler si Stephen Hawking. Daca ma gindesc sunt foarte multi, Mao Ce Tung, Dar dace te uiti mai bine in afara de Hawking toti au fost niste oameni rai.Hawking e un geniu. Ateu dar geniu

12 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Eu am 1, 84...intru la categoria „atei mari"?

| Malphas a răspuns:

Răspunsul meu, în mod normal: "eu, şi ceilalţi doi."
Răspunsul meu, pentru că ştiu că nu ai simţul umorului: "Nietzsche, Lenin, Freud - părerea mea. Acum, dacă în bunătatea ta infinită, ne-ai spune şi părerea ta, aş putea să mor împăcată."

| Malphas a răspuns:

Filip, dragă, doar nu am cumpărat globul ăla de cristal degeaba!

| costis a răspuns:

La capitolul nume mari (care imi vin acum in minte) nu prea se incadreaza vreun ateu (Isaac Newton, Napoleon, Michelangelo; sau Noica, Tutea). Oi fi avand vreun lapsus.

Ba nu, am gasit unul : Mao, a realizat totusi o revolutie culturala ( chiar daca au fost necesare 70 milioane de victime, de trei mai mult decat la Stalin. Care a fost si el ateu. Mare.)

| Filip23 explică:

@infraverde: prepusha, de unde stii ca bunatatea mea nu este finita?
@NoChanceforthem: nope. Am in scara unul mai mare.

| Filip23 explică:

@Infraverde: Nietzche e recunoscut ca un "contributor" important la "cresterea" ateismului. Cu toate astea, mi se pare ca a devenit neinteresant in ultimii ani, doar ca, intr-adevar, e pomenit uneori ca unul din taticii al ateismului. Lenin, din cate am citit, nu a fost decat un executant al unei teme facuta si sustinuta financiar din afara; am inteles ca vagabonda prin Elvetia cand s-a demarat "proiectul". Cat despre Freud trebuiesa recunosc ca am un lapsus privind scrieri ale sale delimitate de psihologie, care sa fi impins ateismul inainte.
@Kronst.: Am relevat-o eu

| Filip23 explică:

@Angus35: ce scrieri ateiste au Einstein si Leonardo da Vinci? (nu neg ca ar avea)
Mi se pare ca au fost mult mai pasnici decat multi clienti TPU.

| Filip23 explică:

Kronstadt, devine relevanta. Cred ca nu iti convine tie ce "releva", numele unor grei ai ateismului si ispravile lor. Mie imi mai releva si faptul ca multi dintre atei nu isi au "bazele" crezului lor in lectura si cunostinte,(si nici in experienta de viata, pentru ca majoritatea sunt pe segmentul 15-30. Au fost pomeniti doar doi ideologi. )

Cred ca ateismul actual e un ateism "de socializare", cules de pe net, ascutit uneori de conflicte sau frustrari.

Spre deosebire de tine, pana acum nu am raportat nici un utilizator, insa deh, te pui ca placerea omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare cu caracter irelevant. Esti raportat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Nietzsche
2.Einstein
3.Leonardo da Vinci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare cu caracter irelevant. Esti din nou raportat!