| Inferno a întrebat:

Evolutia tehnologica este invers proportionala cu cea spirituala?

Răspuns Câştigător
| thebeggar a răspuns:

Nu. Este direct proportionala. De ex. daca intr-o sambata seara intri intr-o discoteca si vezi in jurul tau atata tehnologie realizezi imediat ca trebuie sa te "spirtualizezi" instantaneu. Imi pare rau dar daca nu te-a ajutat raspunsul, sper macar sa iti fi descretit fruntea. Bafta

43 răspunsuri:
| Inferno explică (pentru YouNoob):

"Tu ai zis ca sunt prosti uite mai sus ce ai scris:"

Si nu am spus de tot globul ca sunt prosti. Am spus ca cei care erau prosti nu erau datorita tehnologiei.
E ceva gresit in asta?

| RAY a răspuns:

Tehnologia are si partea ei rea ca de exemplu rezultatele de la bac arata realitatea internetul ne omoara timpul si practic nu castigi nimic, mie mia distrus ani internetul, desi tehnologia e buna dar folosita in timpul liber atat ca sa te informezi nu pentru relatii, prietenii imaginari etc

| YouNoob a răspuns (pentru Inferno):

Aia e doar o intrebare deci nu trebuia sa scrii tu asta undeva. sau ai obiceiul sa te intrebi si sa iti raspunzi singur... asa cum incerci cu acest post.
Ai uitat sa-ti iei pastilele?

Acum sa iti explic ca vad ca esti mai greu de cap.
In primul post am zis

"Nu are nici cea mai mica legatura tehnologia cu mijloacele de manipulare in masa de genul: religii"

Deci am utilizat termenul mijloace de manipulare in masa si am dat ca exemplu religiile. Puteam sa dau si presa dar nu era la subiect nu?
In postul cu "Logic" ma refeream la religie exclusiv
Impactul e 0 pentru ca nu poti sa le pui intr-o balanta, sunt diferite... religia e cu balanta ei si tehnologia e cu balanta ei.
Si in nici un caz religia nu a evoluat in tandem cu tehnologia, deci nu are legatura, nu au aparut in acelasi timp ca nu aveau cum.
Ca si o concluzie cu sau fara religie probabil tot aici erai din punct de vedere tehnologic.
Eu nu zic ca, credinciosii sunt ignoranti. am zis ca:
Oamenii au nevoie sa creada in ceva, le e greu sa creada in ei... iar ce-a mai usoara "scuza" / "acuza" / etc. e religia
Trebuie sa iti mai repet?

Cand zici asta "Si nu am spus de tot globul" ne poti preciza si unde erau aia destepti pe glob? Chiar sunt curios lol

| Inferno explică (pentru YouNoob):

Tu nu stii ce inseamna invers proportional. Mai documenteazate.

| TheTigerX a răspuns:

Nup, cele 2 sunt direct proportionale pentru ca stiinta explica religia happy (parerea mea)

| Seby90 a răspuns:

Tehnologia ne deschide ochii. Iti da raspunsuri.
De asta au existat dark ages. Si oamenii de stiinta au fost respinsi. Pentru ca biserica e constienta de asta si au realizat ca minciuna lor si fabulele prezentate de ei vor avea un sfarsit mai rapid daca tehnologia avanseaza.
Asa ca au facut tot posibilul sa o opreasca prin diferite mijloace.

| Kiragagash2012 a răspuns:

Vrei sa-mi spui si mie de unde ai m-ai scos-o si p-asta? nu exista raport constant intre intamplari...

| Inferno explică (pentru Kiragagash2012):

Daca raspunsul imi este adresat mie atunci este ilogic, pentru ca o intrebare nu poate afirma ceva, ea doar intreaba.

| Kiragagash2012 a răspuns (pentru Kiragagash2012):

Inferno pe pagina mea scrie ca ai comentat raspunsul, dar unde nu stiu...

Daca raspunsul imi este adresat mie atunci este ilogic, pentru ca o intrebare nu poate afirma ceva, ea doar intreabam.

| Kiragagash2012 a răspuns (pentru Inferno):

Eu doar te-am intrebat ce ai comentat la raspunsul meu, si vezi ca vorbesti fara sens.

"Vrei sa-mi spui si mie de unde ai m-ai scos-o si p-asta? "
Ce sa scot?

Întrebări similare
Întrebări recente