| realitate a întrebat:

Ex si mie de ce credeti ca 666 e numar satanist (sunt ateu laughing

Răspuns Câştigător
| adolse a răspuns:

Eu una nu cred ca 666 e numar satanist.eu cred ca nu aveau si ei ce face si au inventat ca 666 e numar satanistlaughing

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cei care cred ce scrie Biblia cred ca 666 este numarul fiarei. Pentru ca asa scrie acolo:
"Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase." (Apocalipsa, 13:18).
Fiind ateu nu ai de ce sa crezi ca 666 ar fi numar satanist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste "Apocalipsa ", adica ultimul capitol al Bibliei, si-ai sa vezi.

mlm
| mlm a răspuns:

Vrei sa-ti zic ceva? Uite cind era Bingo pe Antena 1, am luat un bilet si era nr 666 si pot sa va spun ca a fost castigator, deci eu nu cred ca 666 este satanist.

| moonY a răspuns:

Pt ca suna frumos.
si 69 era deja luat

| Parintele a răspuns:

666 inca o abureala biblica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabel veti gasi scuze sociale, economice, si politice si cand va veti inlocui pecetea duhului sfant, ce ati primit-o la botez in chip nevazut, cu pecetea fiarei sau nr.fiarei in chip vazut.atunci chiar sa vreti nu mai puteti crede fiindca veti pleca la vanatoare de crestini spunand ca se opun progresului si de aia sunt vremuri grele. spun ...veti fiindca as vrea sa nu fiu si eu printre voi. dar cine stie? vor fi inselati pana si cei alesi.dezbinarea va fi mare pana si in familiile noastre.stiti despre ce vorbesc.nu doresc asa ceva dar ...soarta /vremurile.

| simona24 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=_V4c6gAjq8g
demonstratie cum veti fi monitorizati avand implantat RFID microcip IBM 666

| anonymus_1825 a răspuns:

Daca trebuia sa fie deja o fiara... era venita demult laughing. dupa niste calcule facute de oamenii de stiinta, a reiesit ca numarul 666 (fiara) era Iulius Caesar. Se pare ca e mort de ceva vreme, nu credeti? laughing. De la generatie la generatie se merte cu minciuna Bibliei care, nici macar nu este adevarata happy. Ma refer la faptul ca de-a lungul anilor, biblia a cunoscut multe editari happy. Asa ca nu prea are rost sa te mai increzi in ea, nu? happy

| realitate explică:

laughing da sa stiti ca fiara are un numar si un nume dar nu e lucifer satana sau 666 scrmoniti bine si vti vdea.eu fac parte din atei declarati si in special sunt trecut prin 90 la suta din religi asa ca pot sa ma numesc ateu laughing

| therock a răspuns:

Daca intorci numarul 666 cu susul in jos reise 999, iar in 1999 The Matrix ne-a aratat realitatea viitorului nostru laughing deci e satanic, stiind ca omenirea nu va supravetui din cauza Inteligentei Artificiale care ne vor folosi ca energie omeneasca pentru sistemul lor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

666 este numar de om /7 este pentru. Dumnezeu perfectiune deci 6 este imperfectiune si atunci de trei ori 6 inseamna ca imperfectiunea este la maxim.Fiara este organizatia natiunilor unite care a primit de la satan aprobare sa conduca in aceste ultime zile pe tot pamantul si deci simtim pe pielea noastra cat de imperfecta este asa ca va fi distrusa. In biblie sunt denumiri simbolice si dupa un studiu poti face lagaturi care iti dezvaluie adevarate semnificatii.Astfel fiara este onu, babilonul cel mare este imperiul mondial al religiei false, sau desfranata, mama prostituatelor si al lucrurilor dezgustatoare ale pamantului(rev.18:7), care a comis fornicatie cu regii adica cu conducatorii politici ai pamantului.Deci fiara(conducatorii politici)si cu babilonul cel mare(principalele organizatii religiose)s-au aliat pentru. a obtine putere, bogatie, traiesc in lux chiar daca acest lucru ii saraceste pe multi dintre cei carora ar fi trebuit sa le slujeasca FARA PLATA pentru. ca Isus asa le-a spus discipolilor :fara plata ati primit si fara plata sa dati...

Întrebări similare