Nu,nu exista asa ceva,nimeni nu stie totul,nimeni nu stie adevarul absolut,absolut nimeni, dar stiinta face pasi in acest sens, ai scris eronat cum ca biologia e o stiinta exacta, total gresit, singura stiinta exacta este matematica atat restul sunt stiinte care se schimba, se adauga ceva, am vazut ca uni condamna asta ca de ce stiinta se schimba, sunt curios daca au gripa, cancer alte bolii oare nu doresc sa se descopere alte tratamente?
omul ce stie exact in viata? omul absolut tot ce crede el in proportie de 99% sunt minciuni,omul e o masina de minciuni care spune ca stie,ce stie? stim ca vom muri intr o zi atat, in rest ne mintim non stop
"Normal ca nu exista!"
Pe TPU nu s-a auzit de axioma/axiomatic, ca la aceste cuvinte, creierul doare.
Sunteti incredibili...
Nu stiu daca Romania se mai face bine vreodata, in cazul in care fie si doar 10% dintre locuitori sunt atat de cumplit de inculti...
Apa e uda bre!
Un adevar absolut...sau poate are cineva un "ceva" impotriva...
Da. Adevarul absolut exista. Exemple sunt peste tot: soarele e in centrul sistemului solar, exista gravitatie, daca dai cu capul de pereti ti-l spargi, apa e necesara vietii, etc.
Ideea negarii existentei lui a venit de la niste filozofi care au vrut sa se dea super cool si sa zica "cine suntem noi sa spunem ce stim? fiecare om poate avea adevarul propriu" si in concluzie au dus la dezbinarea oamenilor si la conflicte nenecsare.
Pt ca daca nu exista adevar absolut si fiecare are adevarul sau, exista 7 miliarde de oameni si fiecare are dreptate. nu mai exista punct comun de plecare, intelegere si nici unitate.
Eu cand am dat raspunsul m-am referit la adevarul absolut care e pretins de religie, dar ai dreptate in ceea ce ai scris https://www.dailymotion.com/video/x225pr1 BBC - Horizon - 2010 - Is Everything We Know About The Universe Wrong
Multi oameni dau in religie doar ca sa dea in ceva. Sunt multe lucruri bune de invatat cel putin din Crestinism (nu ma refer aici la Torah adica Vechiul Testament, care apartine altei religii). Iar crestinismul in forma curenta are puternice influente pagane care sunt ale locului cu mult inainte de anul 30.
Ortodoxia de la noi este influentata de obiceiurile grecesti si filozofia atenei antice. Este unul din motivele pentru care rezonam foarte bine ca societate cu valorile societatii eroice de atunci.