| rakebackace a întrebat:

Exista adevar in astrogramele facut specific pentru o anumita persoana?
Sunt interesat daca sunt cei care au avut astrograme si cat de bine li s-au potrivit informatiile de acolo

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Mi s-a potrivit cam 90%. Si vorbesc de vreo 6 pagini in Word.

3 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Pai de exemplu asta s-ar potrivi cam 90%:
"Ai puternice opinii, bine fixate si iti place sa-ti exprimi gandurile enrgic si cu mult dramatism. Inima ta larga se identifica si credintele tale. Poti fi cald, convingator, un orator amuzant si un
povestitor de mare clasa. Exagerarile joaca un rol important in tot ceea ce spui. Faci de fiecare data un bun spectacol indiferent de audienta. Ai un fel aparte de a te exprima. Abilitatea de pedagog este si ea prezenta. Ideile tale sunt creatoare si vrei sa detii si pozitia de pe care sa la pui in aplicare. Esti foarte mandru de mintea si gandurile tale si ceilalti pot gandi despre tine ca faci pe atoatestiutorul. Trebuie sa-ti supraveghezi tendinta de a te lasa dominat de mandria falsa, intoleranta, incapatanare, nevoia de a fi apreciat pentru tot ceea ce spui sau faci, si a-i impresiona pe toti cu talentele tale. Poti ajunge un bun politician, purtator de cuvant, lider, director sau antrenor. Ai nevoie sa fii admirat pentru gandirea ta."
Nu pot deveni eu bun politician pentru ca nu imi sta in fire sa mint, dar antrenor. hmm. cine stie. Nu am un fel aparte de a ma exprima, de altfel nu atrag ca si pedagog. Dar in rest sunt de acord.

Mi-a facut cineva astrograma asta. Se vorbeste despre pozitia planetelor in semnele zodiacale, despre ascendente, pozitia planetelor in case, influente planetare si alte comentarii.

| Angel0 a răspuns:

Profesionistii sunt rari, mediocrii la tot pasul.

| rakebackace explică:

Restul de 10% in ce masura nu au fost potrivite? Deasemnea ce astrograma ai avut, parca sunt mai multe tipuri. Karmica, Realtionala etc