| george124 a întrebat:

Exista astronomi amatori pe site-ul asta? Daca da, atunci ce inseamna pentru voi (astronomii amatori) sa priviti cerul?
Cel mai frumos si detaliat raspuns o sa primeasca funda!winking

6 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

E o reala placere sa fiu invitata in aceasta emisiune.
sa privesc cerul inseamna sa stiu cand e zi si cand e noapte...oh, sa dau un exemplu de astronoama amatoare care is eu.
stau in pat, deschid ochii si ma uit pe fereastra.
daca e noapte, inchid ochii la loc.
asta inseamna pentru mine sa privesc cerul, sa stiu cand sa ma dau jos din pat...e o experienta deosebita.

| george124 explică (pentru CoquineNoire):

Foarte frumos raspuns! :D
Asta-i fb-ul meu --> https://www.facebook.com/george.barca.24
Da-mi un add ca sa vorbim despre acest subiect!;)

| CoquineNoire a răspuns (pentru george124):

Oh, dar sunt onorata!laughing
ii multumesc familiei, amicilor, si bunului Dumnezeu care mi-a dat acest har de astronoama amatoare!

| CoquineNoire a răspuns (pentru george124):

Da-mi si mie add sa vorbim despre acest subiect...doresc sa-mi ofer serviciile de desteptare de dimineata.
am referinte foarte bune, pretul este negociabil, dar cand au loc modificarile de ora, platesti extra.

| RAY a răspuns:

Salut,si mie imi place mult astronomia. inseamna sa privesc natura cat de minunata e aia, mai ales ca privesc in trecut

| Scarbo a răspuns:

Cand ma uit la cer noaptea si vad atatea stele, cel mai mult as vrea sa aflu povestestea fiecarei stele, fiecarei planete, sa aflu totul despre Univers, oare pe celelalte galaxii, sau universe, este la fel de plictisitor ca si pe aceasta planeta, atat de ireala..., In fiecare noaptea cand apuc sa privesc cerul senin, imi repet de cateva ori :" Intr-o zi voi explora toate misterele Universului, si voi scapa de lumea asta plictisitoare! ".
Ma mai gandesc care este rostul rasei umane pe aceasta planeta asa de mica si de indepartata, fata de cele mai mari mistere si puternice forte naturale ale imaginatieiei umane.
Cea mai mare dorinta a mea este ca dupa moarte mintea umana sa se contopeasca cu Universul, un vis frumos, dar imposibil de realizat...