anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista călătorie în timp?
Am văzut multe dovezi și nu știu dacă sunt veritabile sau nu sunt decât niște conspirații.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Teoretic in fiecare noapte privind stelele calatoresti in trecut, lumina lor a avut nevoie de milioane de ani sa ajunga pana in ochii tai, daca te-ai teleporta acolo ai fi in urma cu cateva milioane de ani

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ar exista, te-ai putea naște înaintea bunicilui ca să îți omori tatăl.
Timpul nu este o cale pe care te poți plimba. el este o relație între două mișcări, din care una are rol de ceas.

| RobertMoon a răspuns:

Nu există, e ficțiune. Totul a fost inspirat din cartea Mașina timpului de HG Wells

| Darkmagic a răspuns:

Https://www.tpu.ro/go-to-answer/15522112/
Cam asta e cu calatoriile in timp.

Despre dovezile de care amintesti, (am citit si eu despre subiect cateva lucrari), Stiinta si in speta, Fizica actuala, nu le pot explica.
Interesant este ca majoritatea experientelor s-au desfasurat dinspre trecut spre viitor, dar exista si marturiile unor indivizi care afirma ca s-au trezit pur si simplu pentru cateva secunde intr-o locatie din (si IN) trecut, descriind apoi acea locatie. Posibil deci ca ei sa fie niste sarlatani exceptional de informati...sau ca Gödel sa se fi inselat.
Greu de zis... :D
Pentru Terra nu exista "viitor".
Nu, daca nu te repezi spre ea cu o viteza imensa, folosind si o distanta de niste ani-lumina.

| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns:

E un gand mai vechi de al meu:
Rutina
si perceptia de trecere a timpului exista numai pentru ca este prezenta in capul nostru. cea mai mare relizarea a universului este constiinta de careia nu-i pasa. de fapt ce face universul sa fie univers este pentru ca nu-i pasa de absolut nimic, ce gauri negre. ce gravitatie... nu exista nici viitor nici trecut d-aia nu se vor construii nici o data o masina a timpului-singura metoda pentru a se face posibila aceasta este prin modificarea universului si prinicpile pe care acesta functioneaza ce ar duce la ruinarea acestuia, pentru ca timpul practic nu exista. numai ca creierul nostru nu este conceput sa asimileze asta.
la fel, religia exista din cauza fricii oamenilor ca dupa moarte nu se intampla nimic.