Capitolul 2: Banana din Mana =)) https://www.youtube.com/watch?v=YfucpGCm5hY
Mai bine citeste asta: http://en.wikipedia.org/wiki/The_God_Delusion
E scrisa de cineva care macar stie ce spune.
Cat de penibili sunt astia cu dovedirea existentei lui dumnezeu folosind stiinta, si cum logica si bunul simt le lipseste, nu m-as mira sa scrie undeva prin carte ca dumnezeu nu poate fi perceput de simturi, sau inteles rational, cum mai zic cand vad ca nu le merge smecheria. Si atunci cu stiinta cum ramane? Sa nu mai vorbesc de faptul ca oricare alt zeu poate fi dovedit cu aceleasi argumente/dovezi, vorbe mai exact. E-o lume minunata in care vei gasiiiiii nuuuumaaai smecheriiii.
"Astazi lansam un fel de concurs exclusiv pentru cei care sunt atei.
Concursul consta in:
Primii zece atei care ne vor trimite numele si adresa postala la sectiunea de comentarii (mentionam ca adresa nu se va publica pe site), vor primi gratuit prin posta cartea "Dumnezeu nu crede in atei" in limba romana, scrisa de Ray Comfort." saracii :o3
E prea tare sa rad singura. :)) Ma uitam cine e ray ala, mi-am amintit apoi imaginea asta: http://i.imgur.com/uXBHrLR.jpg
"Nelutu 10 mai 2011 10:34
Eu am citit-o si v-o recomand cu incredere. Argumentele prezentate de Ray sunt logice si practice. Lectura placuta"
"Mai mult, pe blogul ateilor americani se spunea că "am fost surprins şi un pic zdruncinat-argumentele lui Ray Comfort privitoare la designul inteligent au fost foarte convingătoare". Dacă aceşti oameni au spus aceste lucruri, tu ce vei spune după ce vei citi această carte?"
Exact Sau azi citeam pe un site o stire despre descoperirea unei noi planete asemanatoare Pamantului, la 12 ani-lumina distanta, iar la comentarii un crestin zicea asa: "Seems like the Atheist science community is so desperate to make earth less special and unique in a lame effort to disprove God that these stories of "earth like" planets are becoming the pinnacle of back in your face jokes. You all do know that finding another earth will not make your point right? It will actually reinforce the existence of creationism. LOL". CE?! Din nou se contrazic crestinii. Unii spun ca Pamantul e unic, si ca nicio alta planeta nu poate avea viata. Asta spune ca daca s-ar descoperi o alta planeta cu viata, creationismul ar castiga. Altii spun ca toate planetele trebuie sa aiba viata, sau sa fi avut candva, pentru ca d-zeu nu creeaza atatea miliarde de lumi degeaba, doar ca sa le lase pustii si complet ostile vietii. Deci pana la urma care e pozitia crestina in legatura cu subiectul asta? E clar ca niciuna dintre aceste pozitii nu le e pe plac. Daca se dovedeste ca exista viata pe multe planete, atunci inseamna ca povestea biblica a genezei in care Pamantul are acel loc central, ca unica lume pe care d-zeu face viata, e falsa. In schimb, daca se dovedeste ca Pamantul e singura planeta care are viata, crestinii au de explicat de ce a creat d-zeu un univers atat de mare doar ca sa-l lase pustiu. Asta se intampla cand inventezi o religie care pretinde ca stie adevarul suprem, inainte sa incepi macar sa studiezi putin universul care te inconjoara. Daca universul mic cu Pamantul in centru in care credeau crestinii pe vremuri, se dovedea a fi adevarat, ei n-ar fi avut azi toate problemele astea de a explica "planul divin".
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: