Dragostea se duce chiar foarte repede. Poate o confunzi cu iubirea. si aia se duce dupa mult timp
Poate ca timpul nu se va sfarsi niciodata, dar cine stie.
Dragostea nu va pieri niciodată. 1Corinteni 13.
Da, e la fel de adevarata ca afirmatia "Produsele Mc Donald's sunt foarte sanatoase".
Dragostea tine aproximativ 3 ani daca nu prea se lucreaza la intretinerea ei. Iubirea e cu totul altceva si poate tine chiar o viata intreaga.
Dragostea trebuie sa fie alimentata.Eu de curand am implinit 27 de casatorie si inca ne iubim!
Viata e mult mai lunga. Dragostea dispare si apare, iubirea ramane mereu.
Dar te-ai cam contrazis singura. Daca dragostea nu dispare niciodata, de ce trebuie alimentata? E ca si cum ai zice ca dragostea e un foc, pe care daca nu pui lemne, se stinge.
La fel ca orice altceva, ea trebuie pusa in actiune, demonstrata.
Asta e altceva. Dar n-are legatura cu vesnica existenta a dragostei.
Dumnezeu este dragoste.El traieste vesnic.
Irelevant. Daca ar fi s-o luam asa, atunci dumnezeu este tot. Dar nu totul este vesnic. La fel cum nici dragostea nu este vesnica.
Si daca tot vrei s-o luam asa, atunci pun intrebarea: pe dumnezeu cine l-a facut? Dar n-ar fi corect, pentru ca nu stie nimeni. Totusi, ce are un inceput, trebuie sa aiba si un sfarsit.
El este Fiinta eterna, bnu are inceput si nici sfarsit.Din vesnicie in vesnicie El este Dumnezeu.
Nici macar logic vorbind, nu pot sa fiu de acord cu ce ai scris Intr-adevar, exista ceva. Iar acel ceva a facut posibila si existenta dragostei. Dar a lasat si liberul arbitru. Asa ca e decizia noastra daca ne indragostim de cineva sau nu, iar durata dragostei nu tine numai de noi. Dragostea apare si dispare. La fel si iubirea.
Tot in Biblie este scris ca Dumnezeu ne iubeste cu o iubire vesnica.
In biblie sunt scrise multe prostii, dar asta ar trebui sa fie adevarata. Dar din nou, ai confundat iubirea cu dragostea
Dragostea, prin definitie (cel putin eu asa o vad), e atunci cand doua persoane de sex opus se plac pe toate planurile. Atractie fizica, confortul pe care-l simti cand esti alaturi de acea persoana, ideile si modul acelei persoane de a gandi, felul in care se prezinta si comportamentul lui. Omul se schimba incontinuu - fizic, psihic si poate chiar si spiritual. La un momentdat ceva n-o sa-ti mai placa la fel de mult ca inainte sau chiar deloc, asa ca unul din punctele tari care a facut dragostea sa traiasca, s-a dus. O data cu el, s-a dus si dragostea. A ramas iubirea.
Eu n-am citit biblia si nici n-am de gand. Dar cred ca din toate raspunsurile pe care l-ai dat, fiecare contine cuvantul "vesnic".
Conform termodinamicii, formulei e=mc^2 si faptului ca tot ce exista e materie si enerigie reiese ca nimic nu se distruge (creaza) ci doar se transforma.
Obiectele raspund la a patra coordonata adica timpul care le transforma din ceva in altceva.singurul care ramane neschimbat este doar Dumnezeu trinitatea
Ca si obiect, nu exista nimic care sa poata intra in categoria de indestructibil! "Obiectele" sunt de fapt compuse din diferite substante(ca sa zic asa), iar fiecare substanta in cele din urma e compusa din atomi. Din cate stiu eu, conform teoriei lui Dalton - atomii erau considerati indivizibili si indestructibili; desi, in zilele noastre atomii nu pot fi distrusi din punct de vedere chimic, s-a reusit totusi distrugerea lor din punct de vedere fizic, prin asa-numita reactie atomica(exemplu: bomba atomica/nucleara).
Sper sa nu ma insel prea mult