Nu exista timp,fiecare traieste in subconstientul lui, fiecare il percepe cum vrea timpul exista din nevoia de a imparti actiunile pe momente ca sa ne exemplificam amintiriile.In spatiu nu este timp, deoarece nu sunt nici actiuni.
Nu,ce nu se poate intampla e ca tot universul sa devina inexistent, in rest toate alte lucruri au o anumita probabilitate sa interactioneze etc.
Tin sa contrazic ca trecerea timpului este gresit,timpul pentru noi va muri cand soarele va muri si el. Fara soare nu am avea timp deci in spatiu nu este timp unde nu este soare,teoria pica,universu nu poate fi distrus niciodata,chiar si atunci cand apare bing bang se reface iar, este ca o cana cu apa pe foc din care raman aburi, asa ca singurul lucru este ca universul nu va incepe sa dispara niciodata.
Am nenumarate exemple mici.Aleg unul: am adus cu mare grija( legislatia din anumite locuri nu permite cultivarea)un sambure de migdal amar.L-am pus in pamant.Am asteptat.Nu a inceput vreodata sa creasca un migdal amar din samburele meu.Pamantul nu era bine drenat.Si nici nu e pe cale sa inceap-a creste.Stiu sigur
DISPONIBIL -Da-mi voie sa te contrazic. Dupa ce s-a terminat cu soarele, mai traiesti cateva zile, deci si zilele alea pot purta denumirea de "timp".
Drojdier gresit chiar si cand e noapate soarele incalzeste pamantul, daca soarele ar disparea acum, ai mai avea probabil 10 minute de trait sau 11 nu stiu unde te ascunzi tu la cateva milioane cu minus.
DISPONIBIL - Esti sigur de ce spui? Am ingheta fara soare, in 10 minute? Tu habar nu ai ce vorbesti, amice. Fara soare, in decursul unei singure saptamani, temperatura globala a Terrei ar scadea pana aproape de 5 grade Celsius. Insa pe o perioada de un an de zile, temperatura ar ajunge la -20 grade. Nu spun eu, acestea sunt rezultatele cercetarilor care au fost efectuate de catre oamenii de stiinta. Vad ca ai avut puterea de-a da si stupid, eu ma retrag. Nu am cu cine, mai documenteaza-te.
Existenţa lui (introdu zeul preferat aici).
Nu a existat, nu există şi nu va exista. De ce? Pentru că e un personaj imaginar.
Dar, desigur, răspunsul serios este cel dat de Drojdier. Însă, la nivelul de seriozitate arătat de unii, mai amuzantă e prima variantă .
Nu chiar 10 minute dar uitate aici, studii facute de institutul din california, http://media.caltech.edu/press_releases/11996
si documenteaza-te mai bine drojdier,
Within days to a week, Earth's surface would cool to below the freezing point of salty water, and the oceans would begin to form a complete ice cap. In a year or so the temperature would be down below 200 degrees absolute at the surface (that's roughly minus 100 Fahrenheit). The water in the deepest part of Earth's oceans would freeze after 1, 000 years. Earth's surface would not cool all the way to its new stable state of around 30 degrees absolute (approaching minus 400 Fahrenheit) until millions of years had elapsed.
Dupa 1 an temperatura va fi de -200 de grade, nucleul pamantului nu e chiar asa de mare ca la Jupiter sa ne incalzeasca, si temperatura aia e cam mare.plus ca soarele afecteaza si orbita pamantului, deci fara o stea pamantul e pierdut.
DA creierul meu exista, dar niciodata nu a inceput sa functioneze si nici nu e pe cale sa inceapa
Da, Dumnezeu. Numai ceea ce incepe sa existe are cauza, Dumnezeu nu incepe sa existe, deci nu are cauza. El e eternul "Eu sunt", asa cum i se prezinta lui Moise in Exodul 3: "Vei răspunde copiilor lui Israel astfel: "Cel ce se numeşte "Eu sunt", m-a trimis la voi."""