| xmtldo a întrebat:

Exista dumnezeu? ajutati-ma sa cred in el...nu vad nimic sigur pe existenta lui. voi? ce parere aveti? exista dumnezeu?

pentru cei care ma contrazic si imi spun ca exista fara sa-mi dea vreo dovada ii rog sa intre pe acest site http://www.gebeleizis.org/bibliahazlie/ apoi mai vorbim

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Biblia te face ateu.
Nu există nicio dovadă cum că există vreun dumnezeu însă există numeroşi îndoctrinaţi care, după cum se poate vedea şi aici, jignesc pe toată lumea în numele unei himere, în numele a ceva a cărui existenţă nu a fost niciodată demonstrată.

66 răspunsuri:
| ELD a răspuns:

Nu nu exista? pe tine te`au creat maimutele sau cine? Chiar daca nu vezi pe cineva, inseamna ca nu exista? De ce crezi in unele lucruri care nu exista? Dumnezeul dovedeste pe fiecare zi ca existahappy dar daca ai sta putin sa te gandesti imi poti raspunde la urmatoarea intrebare? Viata de cine iti este data? Cursul vietii tale de cine este dat? e venit asa?

| Alle666 a răspuns:

Eu zic ca nu exista nici un dumnezeu. fac religie la scoala, dar tot ce ne dicteaza profu eu cred ca sunt doar niste povesti, scrise intr'o carte "biblia", ca oricare povesti cum ar fi Ion de Livio Rebreanu...si multe altele. Sunt de parere ca fiecare om trebuie sa faca ce vrea...adica sa creada sau nu povestile alea. eu nu le cred si nu simt nimic cand cineva imi povesteste despre un dumnezeu care ajuta oamenii.sunt atee si ma mandresc cu asta.

| faraminte a răspuns:

Intrebarea pleaca de la niste principii gresite. Dumnezeul de care ne scrie biblia nu exista. Ceea ce a existat si inca exista sunt extrem de putii oameni care au ajuns sa experimenteze iluminarea. Numai acei oameni pot oarecum sa "transmita" niste indicii despre existenta.

| laura99 a răspuns:

Sti ce eu cred ca nu exista. dar ca sa ai o viata mai fericita trebuie sa gindesi totul positiv, viata ta depinde de tine singura. cum zio faci asa e.CHEAR DACA AR EXISTA DUMNEZEU nu ar veni el sa te ia de mina sa-ti spuna ce e bine sa faci. Ci tu trebuie sa iei mule hotariri in vata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te in jurul tau umpic.sau intr-o carte cu poze si cu animale.cum crezi ca s-au facut singure.cum crezi ca toate sunt asa de complexe si de.frumoase!

Daca cred in Dumnezeu si nu exista n-am pierdut nimic.
Daca cred in Dumnezeu si exista am castigat totul.
Daca nu cred in Dumnezeu si exista am pierdut totul.

TU ALEGI.

| ely92music a răspuns:

Uite id-ul meu; brunetutza_1992. Daca vrei sa te ajut sa crezi in Dumnezeu si Isus da add.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc Nicolae. Nu cred in Dumnezeu, pentru ca nimeni nu ma convins. Sa vedem daca ely92music imi va da dovezi reale, ci nu povesti... Vreau sa va pov ceva interesant. am 2 prieteni foarte buni. Unul ii foarte credincios, asa a fost educat de mic, altul crede intr-un Dumnezeu, nu stie cine ii el dar crede ca este cineva suprem. Cu toate ca deseori vb pe tema asta (civilizat) reusim sa nu ne certam si sa raminem prieteni. happy Vreau sa va spun ca nu exista nici o diferenta esentiala intre noi... Dede, ai pus o intrebare stupida "cursul vietii tale de cine este dat?", crezi in soarta? Traim intr-o lume plina diferita de ceia ce crezi tu, e important sa constientizezi multe lucruri. Deci uite un exemplu, ai doua alegeri, sa inveti pentru a fi un om respectat sau sa nu inveti si sa traiesti din noroc. Nu e scris nicaieri alegerea pe care o vei face, tu singura o faci. Sunt de parere ca religia a fost inventata pentru a motiva taranii sa lucreze, iar in present se manipuleaza masele cu ajutorul ei.

| eveline_9271 a răspuns:

Citeste asta!

Profesorul unei universitati importante si-a provocat studentii sa raspunda la urmatoarea intrebare: "Dumnezeu a creat tot ceea ce exista?"

Un student a raspuns ferm: "Da!"

Profesorul a pus o noua intrebare: "Daca Dumnezeu a creat totul inseamna ca el l-a creat si pe diavol. Si de vreme ce acesta exista (asa cum putem observa in propriile noastre actiuni), inseamna ca Dumnezeu este cel rau?"

Studentul nu a putut raspunde la acesta supozitie, iar profesorul a sustinut ca demonstrat astfel faptul ca a crede in Dumnezeu este o poveste pentru copii, lipsita de logica.

Un alt student a ridicat mana si a cerut sa puna o alta intrebare. El s-a ridicat in picioare si a intrebat: "Domnule profesor, starea de frig exista

Profesorul unei universitati importante si-a provocat studentii sa raspunda la urmatoarea intrebare: "Dumnezeu a creat tot ceea ce exista?"

Un student a raspuns ferm: "Da!"

Profesorul a pus o noua intrebare: "Daca Dumnezeu a creat totul inseamna ca el l-a creat si pe diavol. Si de vreme ce acesta exista (asa cum putem observa in propriile noastre actiuni), inseamna ca Dumnezeu este cel rau?"

Studentul nu a putut raspunde la acesta supozitie, iar profesorul a sustinut ca demonstrat astfel faptul ca a crede in Dumnezeu este o poveste pentru copii, lipsita de logica.

Un alt student a ridicat mana si a cerut sa puna o alta intrebare. El s-a ridicat in picioare si a intrebat: "Domnule profesor, starea de frig exista?"

"Bineinteles!", i-a raspuns profesorul. "Ce fel de intrebare este aceasta? Cu siguranta ca exista, nu ti-a fost frig, n-ai tremurat niciodata?"

Proaspatul student a raspuns: "De fapt starea de rece nu exista. In concordanta cu legile fizicii, ceea ce noi consideram rece reprezinta de fapt absenta caldurii. Orice lucru poate fi obiect de studiu atata vreme cat transmite energie (caldura). Zero absolut reprezinta absenta totala a caldurii, dar starea de rece nu exista. Ce am facut noi este doar sa cream un termen care sa descrie ce simtim cand nu primim caldura in organism."

"Si, continua studentul, intunericul exista"?

"Bineinteles!" raspunse profesorul.

De aceasta data studentul raspunse: "Va inselati din nou, domnule profesor. Nici intunericul nu exista. Ceea ce exista de fapt este doar absenta luminii. Lumina poate fi studiata, intunericul nu. Nici nu poate fi fractionat intunericul, lumina da. O simpla raza de lumina alunga intunericul pe suprafata pe care ajunge raza de lumina. Intunericul este un termen inventat de oameni pentru a descrie ce se intampla cand nu avem lumina."

In sfarsit, studentul il intreba pe profesor: "Domnule profesor, exista raul absolut?"

Profesorul ii raspunse "Bineinteles ca exista, dupa cum am mentionat la inceputul discutiei vedem violuri, crime, violenta peste tot in lume, toate acestea sunt intruchiparea raului."

"Domnule profesor, raul absolut nu exista. La fel cum am demonstrat in celelalte doua cazuri, raul absolut este un termen creat de om pentru a descrie rezultatul absentei lui Dumnezeu in inima omului!"

Dupa toate acestea, profesorul se recunoscu invins de aceasta argumentatie logica si nu mai spuse nimic.

Numele acelui tanar student era ALBERT EINSTEIN.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga xmtldo
Daca eu ti/as spune ca inghetata e rece si delicata in acelasi timp m/ai crede? daca tu nu ai gustat/o niciodata. Eu cred ca nu. Cine lanseza o intrebare de acet gen vrea certitudini, adica vrea ceva de genul, vezi ca eu l/am gasit pe Dumnezeu e in sufragerie vin/o sa/l vezi. Asa ceva nu e posibil. Credinta insemna a crede in Cel nevazut.Cauta singur, mergand chiar de la ideea ca nu exista. Incerca sa te rogi 2-3 ani si sa mergi la biserica, la liturgie si te rogi, sa nu te lasi pacalit de nimeni, vezi ce simti tu cand mergi acolo. Adica nu te lasa pacalit de ideea ca Dumnezeu nu exista, doar pentru ca ti/e lene sau nu ai curajul sa/L cauti. Daca vei avea curajul de a cauta o sa fi surprins ca Dumnezeu e mai aproape de tine decat iti inchipui, numai sa cauti. Sau macar sa te bucuri ca ai curajul sa intrebi, dar sa nu ramai la satdiul de intrebare, ci sa treci la cautrea Lui.
Curaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ar exista nu s-ar mai povestii de el! Se intampla atatea miracole in lumea asta pe care nimeni nu si le explica ('' exista Dumnezeu), in timp ce tu mori ai sa vezi o lumina alba, pe care nimeni nu si-o explica nici stiinta si este dovdedita asta! Spiritele(fantomele) de care spui ca nu iti este frica dar d care iti este frica, exista (dovedita iar) si ultima care ar trebui sa te gandestii mult si bine: Daca tu spui ca nu exista Dumnezeu atunci cine a creeat universul asta? planete, galaxii, de unde au aparut acestea? iti spun eu sigur ca te-ai intoarce infinit inapoi si tot nu ai gasi raspunsul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema apare din modul in care privesti in primul rand notiunea Dumnezeu.Privit ca un obiect ca oricare altul care pluteste in spatiu Dumnezeu automat poate sa fie iar aici vorbim despre credinciosi sau poate sa nu fie(atei). Si de aici apare intotdeauna conflictul ateu-credincios, pentru ca Dumnezeu e vazut ca un obiect de care se poate face sau nu abstractie si nu ca Realitatea Suprema in care toate se afla si care le genereaza pe toate.Constiinta suprema sau Dumnezeu nu reprezinta un obiect aflat intr-un loc oarecare si in afara realitatii noastre ci reprezinta prin definitie insasi fundamentul prin care toate lucrurile se manifesta, altfel spus vidul in care toate obiectele se afla reprezinta acest fundament. Facand afirmatia ca aceasta constiinta(Dumnezeu) trebuie sa fie un ceva palpabil deja l-ai limitat pe Dumnezeu la substante, la separare ca orice substanta iar in plus afirmi ca Dumnezeu exista in spatiu prin urmare e limitat.Confuzia care se face in conflictul ateu-credincios este faptul ca Dumnezeu este luat drept obiect adica ceea ce numim noi existenta si nu si ca fundament al existentei adica constiiinta(acel vid) care sustine si leaga totul.Deci Dumnezeu este vazut ca o parte a realitatii dar asta nu e posibil pentru ca nu poate exista ceva independent de Dumnezeu sau care sa il sustina, deci Dumnezeu e intreaga realitate formata din contrarii,, da si nu'' unde,, da'' reprezinta obiectele iar,, nu'' constiinta(vidul) ce le genereaza.Prin urmare intrebarea,, exista sa nu Dumnezeu nu isi are fundament'' deoarece ca Absolutul(unic, infinit, atotcuprinzator) cuprinde toate sistemele si judecatile noastre de referinta(da si nu) deci nu se poate face abstractie de El.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te la urmatorul lucru:ai un obiect(relativ) ce vei spune? obiectul exista, daca dispare vei spune obiectul nu exista dar exista spatiul(vidul)care il sustine pe care nu ai cum sa il mai negi.Asta este realitatea, vidul generator(constiinta) ce are tot fundamentul creatiei in potenta sa si obiectele ce reprezinta manifestari ale constiintei dar care afla tot in spatiul constiintei.Prin urmare ceea ce tu numesti exista si nu exista reprezinta unica realitate a constiintei cat si a constiintei manifestate care este ceea ce noi numim Dumnezeu.Nu ai cum sa il negi pentru ca este punctul de intalnire dintre da si nu daca intelegi ce vreau sa zic...Afirmatia Dumnezeu este existenta si sursa tuturor nu poate implica niciodata incertitudine caci altfel Dumnezeu devine un obiect relativ supus ipotezelor si teoriilor, prin urmare insasi afirmatia,, Dumnezeu este'' reprezinta si o certitudine cu privire la El.Este singura afirmatie de acest gen.

| FuCkMAn a răspuns:

Bai frate aerul exista? da, creierul exista da (la uni nu prea ), toate aceste nu se vad dar se simt. asa si Dumnezeu nu il vezi dar il simti. Lacrimile, tristetea, bucuria tot de la el vin. Eu sincer nu cred in ce spun popi uni chiar abereaza doar pentru a castiga bani eu zic sa interpretezi cum simti...
id meu e :roberto_tanase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu, mertia sa crezi, nu ai nimic de pierdut. E foarte frumos, sa te simti ca nu esti singur, cand de fapt esti, el te-a urmat peste tot unde ai mers, nu te-a parasit niciodata, poate ca tu ai facut-o. Incerca videoclipul asta.totul depinde de tine. http://www.youtube.com/watch?v=u6J_Zr0-PaY&NR=1

| gill8513 a răspuns:

Ai citit vreo carte scrisa de Ellen G. White? Nu pierzi nimic daca o sa cauti si citesti

| gill8513 a răspuns:

Ai citit o carte scrisa de Ellen G. White? Cauta una citeste si gasesti raspunsuri.Nu pierzi nimic daca incerci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista pentru ca exista notiunea de Dumnezeu. Pentru orice notiune exista corespondeul sau existential. Dovezi fizice nu vei vedea pentru ca stiintele naturii nu au mijloace a descrie notiunile abstracte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Demonstreaza atunci ca el nu exista...

| antagonis_9695 a răspuns:

Am ramas surprins cand am vazut ce intrebare stupida si lipsita de sens a declansat o discutie stupida si lipsita de sens.Ca sa-i raspund lui xmtldo, prietene ai creierii terci, nu mai are unde patina nici musca, "ajutati-ma sa cred in el", asta spune multe despre nivelul gandirii tale.Din cei ce au comentat aici, nu stiu daca 10% au citit Biblia adevarata, nu consider Biblie o carte in care se face rezumatul scrierii care se presupune a fi adevarata. xmtlod se vede ca nu ai citit Biblia, lucru care nu e de condamnat, Biblia nu te face nici ateu, nici sa crezi in Dumnezeu, dar nu prea poti veni aici cu subiecte din astea gen "bibliahazlie", fara sa citesti sursa acesteia."Nu mi-e frica de Dumnezeu, mi-e frica de absenta acestuia"-O. Paler, prin argumente nu te va face nimeni sa crezi in ceva, sau sa nu crezi in acel ceva, situatiile in fata carora vei fi pus de-a lungul vietii te vor plasa de o parte sau alta a baricadei.Si cu privire la atei, trebuie sa-ti curga fluide din gura sa te consideri ateu si sa sarbatoresti craciunul, pastele, si toate aceste sarbatori pagane, nu exista ateu, exista doar imbecilitatea unora, care au ei impresia ca au descoperit apa calda.Cum de altfel nu exista un Dumnezeu care isi exercita puterea in viata de zi cu zi, "Dumnezeu" are capata un sens abstract in mintea omului, crestinului, pe scurt zeitatea aceasta dobandeste un atribut de moralitate, ceea ce pe unii ii face mai stabili psihic, moral, etc.Sa nu te astepti ca daca crezi intr-o zeitate aceasta iti va da bani pentru etnobotanice, xmtldo, sau iti va dicta o ipoteza demna de o discutie la acest nivel, dar se pare ca in cazul tau zeitatea despre care precizezi cu ironie ca nu crezi, nu prea te-o ajutat.Incearca cu ceva mai bun decat etnobotanicele poate iese ceva.

| LeeChien a răspuns:

Dumnezeu Exista, IL experimentez zi de zi...El este viu traieste, si va veni a doua oara curand. Vrei sa crezi in Dumnezeu? Lasa-L liber in viata ta sa lucreze si vei vedea cum viata ta va fi transformata, este cea mai mare dovada ca El exista.El vrea o relatie personala cu tine nu tintuit pe un perete. id-ul meu valentin_flesariu@yahoo.com. Ma voi ruga penntru tine ca sa ai credinta.Fi binecuvantat!

| Rapplex a răspuns:

De fiecare data incep sa rad cand pomeniti de biblie ca dovada a existentei acestui d-zeu...este o carte scrisa de oameni mult mai primitivi decat suntem noi acum si totusi o credeti. oricine crede biblia si se considera om inteligent e zero

| Rapplex a răspuns:

De fiecare data incep sa rad cand pomeniti de biblie ca dovada a existentei acestui d-zeu...Este o carte scrisa de oameni mult mai primitivi decat suntem noi acum si totusi o credeti. oricine crede biblia si se considera om inteligent e zero

| Rapplex a răspuns:

Parca se spune ca dumnezeu a creat omul dupa chipul sau.atunci animalele, copacii si restul dupa ce au fost create? si daca biblia este sfanta de ce nu pomeneste de cum s-a creat tot universul? va spun eu.pentru ca au scris-o niste oameni in care nu exploda inteligenta si tot ce vedeau neobisnuit in jur era o super minune.si acei oameni si'au pus intrebarea:cum a fost creat tot ce e in jur.si cum nu aveau atunci stinta nu era cum e acum au considerat procesu de creare ca fiind ceva magic creat de o forta superioara

| Rapplex a răspuns:

Inca ceva.de unde lea venit ideea ca dumnezeu este in cer? putea la fel de simplu sa fie in apa, intr'un munte oriunde.cel mai rational raspuns este ca au vazut extraterestrii care au venit din cer. dupa mine ingerii sunt tot extraterestrii.au aripi pentru ca oamenii de atunci nu cunosteau aparate de zbor ci ei stiau de la pasari ca se poate zbura doar cu aripi.in legatura cu fiul lui dumnezeu.eu il consider pe isus doar un cetatean de rand care era fascinat sa povesteasca lumii despre dumnezeu si cam atat.

| Rapplex a răspuns:

Daca dumnezeu a creat totul si este omniprezent si este in fiecare lucru creat inseamna ca el a creat si diavolul.atunci inseamna ca este rau? si multi spun ca daca nu crezi ajungi in iad.adica d-zeu ne ameninta prin religie?

| Geo_7137 a răspuns:

Printr-o singura poveste la care un prieten bun de-al meu a fost martor ar trebui sa te convinga. Intr-o zi, in Ierusalim, un baiat isi batea joc de o icoana de lemn de-a lui Iisus bagandu-i degetele in ochi, iar cand a facut din nou i-a ramas degetele infipte in piatra ramanand fara degetele acelea, iar degetele lui sunt si acum in icoana. Acum te-ai convins?

| Matilde_7899 a răspuns:

Ai citit vreodata Geneza? Citeste si convinge-te singur...

| TheBlueWolf a răspuns:

Prietene as vrea sa citesti aici tot si de ce nu sa studiezi unele elemente de care o sa aduc la cunostinta. Uite cum sta cu acest dumnezeu.Lumea de cand e ea a avut o credinta "puternica'' precum creStinii intr-o entitate de tip zeu.Ei s-au bazat pe aceasta entitate si i-au cerut ajutorul in momente grele.Hai sa analizam problema. Universul a fost creat in urma unei explozii (in termeni stiintifici Big-Bang care a fost aprobat in ATENTIE 2003 cu acceleratorul de particule de la CERN.Au fost dezbateri peste dezbateri si in jurul anului 2009 CICA se facea.Ai mai auzit ceva de el? Nu! De ce? Deoarece s-a incheiat un tratat cu biseriCA CAtolica in care ei nu au dezvaluit descoperirile prostimii la nivel larg, motivele fiind evidente, in schimbul unei sume enorme de bani). Prima fiinta nu a fost nici Adam nici Eva doar daca nu cumva amibele aveau nume.Asadar teoria evolutionista in ciuda lacunelor este cea mai plauzibila in momentul de fata.Satana de altfel este o inchipuire de tip omenesc,o nascocire,in care sa se arunce cu pietre in ciuda greselilor altora. Spune-mi tu,prietene, de cate ori nu ai auzit placa:,, Am fost impins de fortele raului'' sau mai stiu eu ce cretinitate de acest gen.Lumea noastra este condusa de puteri extrem de mari,din umbra care manipuleaza oamenii si ii spala pe creier cu samponul "Crede si nu cerceta'' pentru a indobitoci mai rau fiinta umana si pentru a tine in frau masele insetate de cunoastere si imbibate in intrebari fara raspuns ale caror scurgere va veni intr-un viitor indepartat, daca nu cumva se planifica un atac mondial(vezi Blue-Blow).Cei ce isi fac sute de cruci cand trec pe langa o biserica (o simpla constructie arhitecturala) pot sfarsi ca oricare altul (in boala, in accident etc...)Asadar deschideti ochii oameni buni!

| TheBlueWolf a răspuns:

Eu nu sunt necredincios cred in lumea pe care traiesc si pe care pasesc.Inteleg va e frica de moarte si intuneric celor care bateti in loc ideea cu CREATORUL in sus CREATORUL in jos.Va dau o veste buna.Ati fost spalati pe creier cu un gel "imbecilitate notorie".Nu exista o dovada a existentei acestui zeu. Exista un "ceasornicar" nucleul 0 ce a provenit dintr-o gramajoara de particule si a explodat frumusel intr-o furtuna de materie.Repet primele fiinte au fost amiba,o flegma in balta, unicelulara ce a evoluat incet incet trecand de era mezozoica a primelor fiinte, dinozaurii ce au pasit pe meleagurile noastre in erele triasic, jurasic si cretacic. Apoi un eveniment neplacut a adus la extinctia acestei rase.Totusi reuseste sa supravietuiasca o fiinta, una timida si care isi naste puii.MAMIFERUL categoria in care va incadrati si voi prieteni...acest mamifer a dobandit niste capacitati mult peste reptile.Incet incet se afunda intr-o lume necunoscuta numita societate si fratie.Pana la sange si averi inestimabile, sclavie si razboaie.Omul iese din pestera pentru prima data dupa trecerea pragului si incepe sa deseneze elicoptere pe peretii pesterilor retrase din LUMEA noastra.Ei ajung o rasa salbatica si cretina, canibala chiar ce ucide cu sange rece si isi lasa instinctul animalic sa rada tot ce ii sta in cale, fara pic de mila sau retineri psihice. Uite ca ajungem si pe la domnii egiptei unde zeii erau principalele lor ocupatii.Cea mai desteapta treapta a evolutiei umane acolo a fost.Mult mai destepti ca domn'soara "flower" sau "insomnia" sau chiar ca mine.Cum au reusit? Pe cand ei se invarteau ca niste cretini (ca noi) in cerc in jurul unei lungi povesti cretine despre zei si creatori apare pe cer un obiect dintr-un material regenerabil, aparent molecular. Iata cum luam contact cu alte civilizatii si incepem sa el facem statui si sa le dam nume dupa bunul plac.Annunaki pornesc o noua era aducand medicina si stiinta pe meleagurile noastre.Se amesteca printre noi si capata respect.Cum fiinta umana tot fiinta umana este vrea mai mult, si porneste un razboi ce aduce si la extinctia egiptenilor. Piramidele au fost construite cu 40 de niveluri sub pamant unde existau topitorii in care s-au prelucrat materialele pentru poduri mecanice sau piramide.Annunaki,controlorii lumii atunci si acum preiau numele de illuminati si se trezesc cu o cruce mare (crucea malteza) pe piept retezand capete in cruciada.Incet incet ajungem la razboi (al 2-lea)unde noi fiinte iau contact cu noi. Dintr-o indepartata constelatie Zeta Reticulli vin Greys care dau tehnologie SI IN PREZENT pentru a ajuta nazistii, dar era scris...au pierdut. 2000, aducerea in prim plan a termenului Nou Ordin Mondial ce spune asa:Sclavie de la cel mai mic la cel mai mare.Vor spala creierele slabe ca ale creStinilor si ii vor impinge spre o infinita prostie care daca ar durea,ati sangera. Oameni ca mine incep sa isi dea seama despre acest dumnezeu, oameni precum Stephen Hawking, un om absolut genial ce reuseste sa devina insusi Dumnezeu creind particula aceasta 0.Se ascunde acest fapt deoarece biseriCA CAtolica ar fi cazut tinandu-se de mana cu multi altii.Egiptenii desenau nave spatiale de razboi futuristice la fel si Neanderthalienii.Masinarii ce acum le recunoastem precum avioane sau elicoptere chiar nave pe perna de aer precum HOVERCRAFT ce a trecut peste mare cu o incarcatura imensa in 1998. Termenul de dumnezeu este doar o cheie pentru lacatele mintilor voastre, cheie ce se afla si la voi dar nu o gasiti deoarece mainile voastre tremurand-oligofrene nu o nimeresc.Treziti-va si scuturati-va. Dupa moarte nu se mai intampla nimic,stiu cum e sa pierzi pe cineva si sa vrezi sa crezi IN CEVA.Dar zadarnic, dupa moarte ajungem intr-un somn de veci care ne va purta prin cine stie cate alte ere si poate cineva, un nebun ce se expune riscurilor umraririi va scrie despre cum eram noi in 2011-2012 in prag de al 3-lea razboi mondial si nu ne trezeam, cu miile de Greys plutind pe deasupra noastra si o spurcaciune numita biblie infunda creieri si tampeste oameni peste oameni care vad un obiect multicolor pe cer si zic:"UITE DUMNEZEU!"

| TheBlueWolf a răspuns:

Oricum nu inteleg de ce ma mai obosesc ca un cretin deoarece mintea intrata la apa deja de cate spalaturi a luat nu poate fi indreptata...totusi poate unii deschid ochii sau macar ridica privirile incrucisate din biblie (carticica de povesti) si se uita pe documente reale, cauta in real si materie locuri si persoane de la care pentru afla unele chestii etc...Alta chestie cu biblia asta si inchei ca deja m-am plictisit sa tot bat campii'n loc degeaba.Ce este scris in biblia voastra nu a fost aprobat de nici o dovada arheologica vazuta sau nevazuta.Eu pot sa vin cu mii catralioane si triliarde de dovezi unele chiar facute de mine (poze sau filmari).Eu am vazut cu ochii mei dovezi si de aceea imi si sustin ideea cu atata bravura si cu acest ton de razboinicul luminii...nu prieteni dar biblia este o carte, de povesti.In care sfintii se lupta cu balaurii sau ce mai fac ei.Hai sa citim scufita rosie acum si sa credem ca lupul ne pandeste dupa colt sa ne pape bunica, nu e chiar asa.Eu am citit cat toti de pe pagina asta la un loc inmultit cu 3 si nu am de gand sa ma opresc.Incet incet m-am trezit si eu deoarece intr-o zi mi-am facut cruce trecand pe langa biserica si m-am oprit.Mi-am pus intrebarea retorica : "La ce ma inchin si pentru ce?"Apoi o mica revelatie m-a condus sa studiez fenomenul si uite ca am aflat ca eram un bou (ca multi altii).Am studiat am cautat si am intalnit pot spune.Asadar repet, am motive FOARTE intemeiate, inregistrate pe retina mea cu care sa ma pot arunca in multime si umfla un muschi.(asta in caz ca cineva comenteaza de tip "da ai vazut tu etc etc...".