| DrugFree a întrebat:

Exista extraterestri? Eu am vazut ceva odata pe cer. Am facut si un desen : http://i.imgur.com/3QSFn.jpg, nu va suparati, dar n-am putut face poza! Uitati-va si mai jos! Sunt nave! Cum puteti explica asta? E totul o facatura? Explicati! Nu spuneti ca trebuia sa o pun la,, Comics ", e o intrebare filozoafa. Nu e numai desen. Sunt si imagini pozate! Credeti sau nu? Motivati raspunul!

5 răspunsuri:
| dexro a răspuns:

Ma tu crezi ca nava aia statea deasupra orasului si doar un om a pozat-o? Si nu observi cat de artificiala ii textura pe ea? Se vede ca ii facuta intr-un programel (probabil photoshop -are culoarea cladirii din dreapta).
Celelalte trei par vechi probabil ca sunt facute cu un atipild lipit peste alta poza... aia colorata cu aia rosiatiatica de sub ea is de fapt una si aceeasi poza (uitate mai bine) iar la aia din dreapta ai un anumit zgomot pe toata poza iar peste ozn-uri este altul
Imi pare rau dar asta este... oricum este foarte posibil sa existe extraterestrii dar aproape inposibil sa fi fost vizitat de ei recent

| doroteea a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu nu cred in asa cevahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trucaje facute cu desene lipite pe parbrizul masinii pe exterior si fotografiate din interior.

| PupicelT a răspuns:

Hmm...Eu nu cred ca doar noi existam pe lumea asta, deci sa zicem ca cred. ( scuze cacofonialaughing )

| DeUtZaTa a răspuns:

Eu cred in ei am vazut nave dar ma rog dar sa crezi ca mereu e Dumnezeu cu tine si te apara! Cred dar nici pe mine nu m-a crezut nimeni asa ca te inteleg!