E foarte posibil să existe, având în vedere enormitatea Universului, dar asta nu înseamnă că ne-au şi vizitat (nu există dovezi solide în privinţa aceasta).
Exista, maicamea mi-a zis ca a trecut rapid un OZN deasupra capului ei, si i-a stricat freza.
taft, coafura n-a rezistat.
Daca existau dovezi concrete le-am fi stiut deja cu totii, si precis nu le-ai fi aflat de pe TPU. Exista doar niste martori oculari putin credibili, si niste poze sau filmari trucate in mare parte. Asta nu inseamna ca nu exista extraterestri. Probabil ca nu ne-au vizitat niciodata, dar in acest Univers urias sunt sanse destul de bune sa mai existe multe civilizatii.
Fara infricosatoare? sa incerc.
Noaptea, in bezna padurii, maini negre cu solzi si degete lungi se agata de gatul ta...neah.
Din nou: in vastitatea universului, la milioane de ani lumina, acolo unde nu exista politie si spirit civic, maini nerge cu solzi incearca sa te prinda.Nu poti tipa, nu te poti trezi dintr-un vis urat, pentru ca esti in realitate.Of, stai!
Trei alieni roz ies dintr-o nava spatiala in forma de disco ball.Hai ca am reusit, sper ca dovada sa-ti fie de folos.
Normal că există. Așa scrie pe net. Iar ce scrie pe net e adevăr incontestabil.
Eu cred ca exista pentru ca ar fi mai straniu sa fim singuri in universul asta si prea ciudat..cred ca exista alte planete populate
justdani întreabă:
anonim_4396 întreabă: