Cu siguranţă există... dar:
- s-ar putea să se găsească la o distanţă suficient de mare de noi cât să nu ajungem niciodată să-i cunoaştem
- s-ar putea sa fie atât de diferiţi de ce considerăm noi a fi viu încât să nu-i recunoaştem nici dacă îi întâlnim
- s-ar putea ca ei deşi împart universul acesta cu noi să existe într-un timp diferit, asta însemnând că ori ei au dispărut înainte ca noi sa ne fi dezvoltat ori ca vor exista pe când noi vom fi demult uitaţi.
-s-ar putea să existe dar să nu-i putem percepe, noi trăim în spaţiul tridimensional (spaţial) şi cunoaştem ce-a de-a patra dimensiune :cea temporală. În total, în universul nostru există 11 dimensiuni, ceea ce înseamnă că 7 ne sunt imperceptibile la nivelul simţurilor noastre
- s-ar putea ca şi noi să fim extratereştri dar să fi venit cu atat de multă vreme în urma pe pământ încât ne-am uitat originile.
Mai vrei şi alte ipoteze? Răspuns clar, precis şi 100% garantat nu există.
Exista forme de viata extra-terestre.
chiar daca nu am descoperit inca asa ceva, teoria lui drake spune ca e aproape imposibil sa fim singuri in univers
http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation
Poate extraterestrii aia din filme nu... dar sunt sigur ca mai exista si alte forme de viata in Universul asta infinit.
Nu suntem singuri pe planeta Pamant dar viata extraterestra inteligenta vazut aca fratii nostri mai mari intru ratiune reprezentantii unei specii mai avansate tehnologic e o masca puerila si absurda al unui adevar infricosator.
1. extraterestrii sunt fiinte mai vechi decat oamenii
2. extraterestrii locuiesc pe pamant
3. sunt fiinte non-moleculare adica nu sunt facuti din materie fizica ci din "materie noesica" sunt facuti din informatie
4. sunt profund ostili oamenilor
5. imprima societatii omenesti o directie distructiva
6. tu reprezinti o prioritate pentru ei o resursa care trebuie epuizata, nimicita
Profesoara mea de arte mi-a spus ca exista.In 1980[cu aproximatie cam asa nu stia precis] in Spania se prabusise un OZN era pe un camp inverzit si 2 oameni cand au auzit ca s-a pabusit aceasta au venit sa vada ce se intampla, din OZN ieseau 2 copii[un baiat si o fata] dezbracati, goi si verzi oameni cand i-au vazut s-au panicat ei vorbeau intr-o liba necunostcuta. Oameni au vazut ca sunt inofensivi si i-au dat sa manance mancare gatita dar nu puteau sa manance decat legume verzi[varza, ardei, etc...]peste un timp baiatul verde a murit nu a putut supravietui, iar fata a trait si a invata limba spaniola si le spunea oamenilor care a avet grija de ea ca ea vine dintr-o alta dimensiune undeva la capatul lumii.
AvalohAlyn întreabă: