Logic ca exista extreterrestri! Pentru cei care sunt siguri ca extraterestrii sunt doar in televizor din pacate va inselati amarnic.
Deschideti putin mintea si fa in felul urmator gandeste-te ca omul a evoluat dintr-o bacterie o simpla forma unicelulara. Oare dde ce toti oamenii cred ca extrateresti sunt verzi si au capu mare? Eu cred ca acesti extraterestri sunt popoare care au o infatisare asemanatoare cu noi, dar probabil or exista mai multe specii de extraterestrii la fel cum sunt oamenii (negri albi galbeni).
Logic ca nu pot fi vazuti cu o tehnologie atat de avansata pe cat se crede ca au e imposibil sa fie prinsi de niste simpli muritor. Pana la urma ei sunt FII Cerului.
Acel portal nu mi se pare atat de convingator incearca sa afli singur (nu vreau sa-ti spun totul aici mai documenteaza-te) de portalul din triunghiul Bermudelor si de puterea lui electr-o magnetica gigantica.
SUCCES
Cel mai simplu răspuns... Da există!
Dacă vrei să aflii cât mai multe contactează-mă
Exista extraterestri, da. Portale de trecere inspre alte lumi s-ar putea sa existe (de fapt cei de la Lumea Misterelor au si gasit un om care a fost plecat 3 ani, descoperise un portal din asta din greseala), dar iti dai seama ca sunt periculoase si mai bine sa nu stii de existenta lor.
Stiintific si logic:Nu.Au fost astronauti care au cautat toata planeta si nu a fost nici macar o urma de ei.
Copilaresca, in povesti sau desene animate.
Nu, nu cred ca exista extraterestri pe Pamant. Extraterestru este ceva din afara planetei Terra deci daca se gaseste pe Terra nu mai este extraterestru. Oricum sunt sigur ca exista extraterestri dar nu pe Terra
Etraterestri nu pot spune ca exista dar intuiesc, insa @ harciog exista chiar daca nu-l vedeti, bantuie in anonimat.
Da, am auzit si de roswell si de area51. Si credeti-ma m-am documentat in privinta extraterestrilor! GANDITI LOGIC, este imposibil sa fin prima "rasa" in tot universul asta. Universul (14miliarde de ani) este un loc mare nu? Eu asa cred, fara capat, unde, planetele sunt puse in voia naturii. O dovada ca exista (din ce am citit eu) :
Este vorba de cazul roswell. (nu va spun nimic mai mult, decat ca NASA a ascuns asta)
Eu cred ca ei sunt suparati pe noi, pentru ceea ce facem cu planeta, o bomba atomica se vede de la 50 de ani lumina (asemanator cu explozia unui meteorit in spatiu). Noua planeta, numita Gleise, asemanatoare cu pamantul, unde se crede ca exista alte fiinte, care pot avea forme de animale si tot ce vreti voi... ea se afla la 20 de ani lumina, aproximativ, ceea ce inseamna, ca o bomba atomica, poate fi vazuta cu usurinta de "gliseeni", si vor sa ne ajute, sau sunt suparati pe noi.
NASA sunt slabi dupa parerea mea, au descoperit planeta, dupa 10 ANI de investigatii. Nu stie nimeni ce se afla in jurul planetei noaste, nu stim nici ce e la noi pe planeta, dar la altii...
In legatura cu portalul nu cred iar despre extraterestri cred ca exista dar nu sunt prezent pe pamant. Exista viata pe alte planete sigur, din Universul asta daca nu infinit atunci foarte foarte mare trebuie sa exista o alta planeta sau alte forme de viata. S-au gasit indicii de catre astronomi.Numai bine
Extraterestri exsista dar nu stim daca in galaxia noastra sau altele dar un om de stiinta celebru (e intr-un scaun cu rotile si vorbeste cu ajutorul unei telecomande nu stiu daca si tu il stii ) a zis : '' Extraterestri exista dar s-a speram ca nu vin la noi deoarece tipurile de poli pe care ei le au si sistemul lor imunitar e mai dezvoltat decat al nostru si de aceea ei sunt imuni la bolile lor cu si noi, unii suntemi imuni la bolile noastre dar sistemul nostru imunitar nu este atat de dezvoltat ca al lor si bolile lor ar putea fi fatale pentru noi '' funda
Pe pamant nu exista extraterestrii pentru ca probabil nu se pot adapta climei noastre. Dar acolo, undeva sunt.Come on.Miliarde de km de pustiu cosmic. Putin probabil
Asa e extraterestri exista dar nu pe planeta noastra va dati seama ca pana acum se auzea de asta poate exista si nu vor oameni de stiinta sa ne spuna la noi pe pamant nu ex dar pe alte planete da sunt miii si mii de speci pe care nu le stim sunt milioane de planete poate si galaxi (am exagerat )
Da exista, eu am si dovezi, priveste aici http://www.bild.de/......leser.html https://encrypted.google.com/......ps?/search
Crezi ca "balaria" aia e un extraterestru? De cand am vazut la stiri m-am prins ca e un pui de 2 animale diferite care s-au imbarligat asa ca... dupa parerea mea, chiar daca ar fi extraterestru, daca au ajuns pe planeta noastra, inseamna ca sunt destepti, si nu ar lasa ei dovezi... decat daca vor sa stim ca exista
Am vazut un clip pe youtube unde un om declara ca extraterestrii exista! si ca detin si o asa numita naveta zburatoare! am citit pe aici un coment ca au fost atatia in spatiu si na-u vazut nimic! s-a gasit dar cei de la NASA vor sa lase totul in secret nu stiu de ce cautati pe youtube despre etraterestrii cate poze au fost facute! aveti grija unele sunt trucate unele nu! este imposibil sa crezi ca esti singur in univers! a si vreau sa mai zic a fost gasit un extraterestru cam de 20cm in mexic daca nu ma insel tipul la aruncat in mare pentru ca facea un zgomot infernal si infricosator, seara tipul a loat foc in masina...(extraterestrul il au mort si il detin presupun cei de la nasa!)http://www.google.ro/......tp?/imgres r:9, s:0 http://stirileprotv.ro/......mania.html
Eu una cred ca exista extraterestrii dar nu sunt chiar convinsa ca ar exista pe pamant ci in univers.Asta e parerea mea
kopotoru întreabă: