| DariaCurca11 a întrebat:

Exista fantome? Eu noaptea cand fulgera si ploua vad o fata la geam mi-e frica! Am cautat tot felul de raspunsuri la alti de pe sait dar tot mi-e frica! Ce sa fac? Vrea sa scap de asta rapid si fara sa mai am frica asta dar daca imi folosesc imaginatia pentru a nu a mai avea asta in minte nu pot! Va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Frica sa stii ca e cel mai mare dusman, acele fantome sunt exprimarile frici tale atata tot, citeste

http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......aliza.html

9 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Fantoma poti s-o vezi tot ca un om insa cu un corp mai diferit nu in aparenta cat in componenta s-a. Vorbeste cu ea asa cum vorbesti cu un/o prietena apropiata.
Atunci cand exploram acel lucru de care ne este frica ajungem sa intelegem ce e e acolo si automat sentimentul de frica dispare. Nu fi fricoasa fi curioasa, abordeaza cu o energie jucausa si cunoaste ca esti in siguranta, esti cea care creaza tot ce se petrece in jurul tau.

| costis a răspuns:

Sigur nu esti tu oglindit? Ia priveste din alt unghi, nu din fata ferestrei. Poate sunt geamuri care reflecta lumina intr-un anume mod si se produce pentru o fractiune de secunda o oglinda

| Doub a răspuns:

Sunt eu, îmi place să te vizitez, mrr.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Incearca sa porti o conversatie cu fata aceea.

| suffarstar a răspuns:

Incarca sa-ti opresi imaginatia sa mai umble aiurea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista fantome. Ce vezi tu e doar o iluzie.
Ai auzit tu de cineva care a fost ucis de vreo fantoma?

| Sellak a răspuns:

Trage draperiile si nu o sa mai vezi pe geam.
Problema rezolvata.

| DariaCurca11 explică:

Multumesc!