| 1Mihai1 a întrebat:

Există fericirea adevărată? De unde vine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! Desi pare paradoxal, vine din lucruri simple. Vine atunci cand stii exact ce te face fericit. Si faci ceva pentru lucrurile alea. La mine, de exemplu e prezenta fericirea cand vad inocenta din ochii unui copil, cand vad bucuria unei mame, cand va doi batranei tinandu-se de mana. Banii, lucrurile materiale aduc o fericire superficiala.

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

În esenţă... fericirea vine din interiorul nostru.

| 1Mihai1 explică (pentru NOname):

Şi cand vine din interiorul nostru? Care-i cauza?

| NOname a răspuns (pentru 1Mihai1):

Un fel de autosugestie, deschidere, receptor prielnic pentru impulsurile fericirii venite din afară...

| AvalohAlyn a răspuns:

Fericirea adevarata, sufleteasca si cea mai importanta vine de la Dumnezeu. Celelalte sunt doar fericiri materiale si trecatoare dar MANTUIREA este fericirea cea mai de pret, fericirea in care esti langa Dumnezeu si Dumnezeu e in tine prin Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Apache
| Apache a răspuns:

Exista...doar ca atunci cand o atingi iti doresti mai mult.
Si de asta ajungi sa alergi o viata intreaga dupa ea cand in realitate probabil ca ai gasit-o acum mult timp.

| harciog a răspuns:

La mine ma nimereste de doua ori pe luna.Cind intra salariul in cont.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Si cand mai bei apa de foc peste masura.

| WR104 a răspuns:

Fericirea adevarata exista, ea vine dintr-un cont in banca plin de banuti.

| Musique a răspuns:

Există,și e în interiorul tău.

| CristiB93 a răspuns:

De la Dumnezeu, el este singurul care iti ofera o fericire adevarata si care nu te dezamageste, trebuie sa cautam fericirea la el ci nu in lucrururile de pe pamant si mai ales in patimi.

| WhatheWow a răspuns:

O analiza aprofundata descopera fericirea ca fiind chimie pura; ca insasi viata, de alfel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, te știu, tu vrei să auzi „de la Dumnezeu".
Depinde de persoană. Unora le vine din realizări, altora din vicii, alții o au mereu, unii sunt proști și fericiți, implicit. Sunt mai multe tipuri de fericire, dar simultan sentimentul e tot unul. Mai bine zis, se poate manifesta în mai multe forme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti oamenii sunt fericiti doar ca unii ..nu stiu cum sa si‘o manifestehappy nu trebuie neaparat sa avem un motiv pentru asta, cred ca cel mai bine e sa ne bucuram de viata.

| CryChristiAN a răspuns:

Din interiorul nostru vine adevarata fericire.

| Xtal a răspuns:

"Fericirea nu depinde de condițiile exterioare, aceasta este reglementată de atitudinea noastră mentală"

| VIP3r a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, este adevarat ca o intretin dar cam atat...

Fericirea, in opinia mea vine din clipele petrecute alaturi de cei dragi, cand te simti apreciat, cand simti ca efortul depus pentru a realiza ceva da rezultate, cand faci o surpriza placuta cuiva drag sau esti tu cel surprins, din lucrurile simple ale vietii care, cu toate ca majoritatea nu le bagam in seama dau un farmec aparte...

Sarbatori Fericite! big grin

| 1Mihai1 explică (pentru VIP3r):

Cam da...
PS: Mulţumesc, la fel!

| crazyinlove a răspuns:

FERICIRE= bani bani bani bani bani DACA AI BANI AI TOT! Eu vreau sa plec in SUA si sa ma iluminez smug faima+bani O sa am tot ce vreau

| georgiana1316 a răspuns:

Din suflet

| eugen2710 a răspuns:

Exista! si e chimica. anumite celule nervoase secreta niste substante -endorfine- in prezenta carora creierul se simte 'fericit'. ce determina secretia acelor endorfine e o alta intrebare.

Întrebări similare