| Asdfasdefta a întrebat:

Exista in lume o persoana care sa arate exact ca tine?

Răspuns Câştigător
| Brunette13 a răspuns:

Da fiecare avem o sosie pe undeva...

31 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Da, se poate! Este foarte rar acest lucru si exista o probabilitate foarte mica ca vreunul dintre noi sa-si intalneasca sosia.
Inca unul din misterele vietii happy

| Bubuu a răspuns:

Da,eu spun ca exista. Priveste raspunsul si unui om din Marea Britanie :
"Da! Am început un nou loc de muncă un pic peste o lună în urmă şi acum a fost destul de o companie mare si multi oameni spunea "Oh, te-ai întors-am crezut că ai plecat!" Aşa că am zâmbit şi au mers de-a lungul... dar am aflat că o fată care arata exact la fel ca si mine iesi cu o săptămână înainte am început, aşa că am primesc privirea ocazionale ciudate de la oameni care cred că sunt ei."

| 4Life a răspuns:

Greu de explicat

| aryyy a răspuns:

Eu cred ca da...

| AnonimGirl a răspuns:

Doar daca sunt doi frati gemeni care au fost trimisi in doua tari diferite de la nastere care sa nu se fi cunoscut niciodata.

| AtomiX a răspuns:

Dap...eu am intalnit 2 persoane care aratau exact la fel big grin

| Floorena a răspuns:

Nu stiu.Probabiol ca o fi.Dar sunt destul de sceptica in privinta asta.Si chiar daca exista...cred ca nu exista doua persoane identice.Cu siguranta se deosebesc prin ceva... felul de a vorbi, de la gesticule, de la zambi etc. Fiecare suntem unici in felul nostru. Funda?kiss

| Bubuu a răspuns:

O femeie * happy

| asjkldfg a răspuns:

Da sora mea geamana!laughing

| ionuutzuu a răspuns:

E imposibil daca nu sunt gemeni.

| L69 a răspuns:

Nu. Toata lumea este diferita chiar daca diferenta este doar de o molecula.

| TeoooStefan a răspuns:

Nu toti suntem unici dupa parerea mea! Funda:X

| Teresa a răspuns:

Oglinda laughing
probabil ca da eu consider ca poate exista o persoana care sa-ti semene fff mult dar nicioadata una identica cu tine (in afara de oglinda in care te uiti fireste laughing )

| Ramonaaaa a răspuns:

O sosie a mea raised eyebrows?
Hmm thinking
Ar fi interesant :X

| DakotaRoyse a răspuns:

Nu. Poate într-o lume paralelă?
Sau da, hai să spun, sora mea geamănă care se uită ciudat la mine de fiecare dată când mă aşez în faţa oglinzii big grin

| BlackR0se a răspuns:

Da,exista.Eu mi.am descoperit sosia happy
Doar ca e mai mica decat mine cu 2 ani.
Insa tot din Romania love struck
Sunt singura la parinti app laughing

| MoatZa a răspuns:

Uite un exeemplu
Cameron Diaz si Cristina Cioran
zici ca is ca doua picaturi de apahappy!

| thevlad a răspuns:

Se zice ca e posibil, dar e atat de putin probabil incat ar trece miliarde de ani (si s-ar consuma soarele) pana cand ar aparea... Asa ca cine stie... putem spera.

| Bogdanux a răspuns:

Eu am dat peste un tip mai mic ca mine cu un an, din Constanta si arata perfect ca mine.Iti dai seama ca am ramas prost o perioada buna de timp, parca ma priveam in oglinda.

Bine...asta a fost cred ca acum 3-4 ani.big grin

| Lemon_1717 a răspuns:

Eu am vazut niste persoane care seamana cu niste prieteni de-ai mei.Deci exista!

| Loly a răspuns:

Nu stiu dar am citit undeva pe net[nu mai stiu unde ca ti-as da link-ul ] ca toti avem cate o sosie in lume.Mie sincer mi-ar fi cumva frica sa ma intalnesc cu o persoana care arata exact ca mine.Adica poate nu as simti frica dar ar fi mega ciudat si m-as simti cumva aiurea.nu stiu cum sa zic.In fine.Pacat ca nu mai stiu unde am citit ca iti dadeam link-ul sa te convingi.Dar asta este adevarul si asa se spune si din mosi-stramosi.

| Ana_2735 a răspuns:

Da,am vazut o poza in care era o fata care semana perfect cu o prietena de'a meahappy

| CoquineNoire a răspuns:

Da, arăta exact ca mine tipa din videoclip, dar de la spate.

| bebetho a răspuns:

Da, am o soţie sosie rolling on the floor

NOname
| NOname a răspuns:

Tot ce e posibil...
În China cred că aceste cazuri sunt cel mai des întâlnite. La cât de mulţi şi asemănători sunt...
Însă mici diferenţe, aproape insesizabile, tot vor exista.

| pwp a răspuns:

Se poate.se numesc ''sosii''

| SMTHING a răspuns:

Da...sunt sigura ca pe undeva prin coltul celalalt al lumii am o surioara love struck

| stefanflorin92 a răspuns:

Nu cred ca exista pentru ca de la nationalitate la nationalitate exista alte tipuri de oameni... probabil ca se gasesc si exceptii dar nu in totalitate, nu fiecare dintre noi avem o copie poate doar uni.

| Cristian_Maris_1995 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic :\ just look...

https://www.facebook.com/....../photo.php

| Parpa_Georgesmen_1990 a răspuns:

Vreau sa stiu daca exista persoana care seamana cu mine ..identic ..astept raspuns