Societatea Filosofica din Romania (SFR) - aceasta este o organizatie nationala care promoveaza filosofia si cultura filosofica in Romania. SFR organizeaza conferinte, seminarii si evenimente culturale.
Centrul de Filosofie Contemporana din Romania - aceasta organizatie are ca obiectiv sa promoveze filosofia contemporana prin conferinte, seminarii si evenimente culturale.
Grupul de Dialog Filosofic - este un grup de discutie care se intalneste periodic pentru a discuta teme filosofice.
Clubul de filosofie "Socrate" - este un grup de discutie pentru studenti si tineri care doresc sa exploreze filosofia prin lectura si discutii.
Centrul de studii filosofice "Eudoxiu Hurmuzachi" - aceasta organizatie are ca scop promovarea si dezvoltarea filosofiei romanești, prin conferințe, simpozioane, publicații și alte activități culturale.
Noua Acropola nu este pentru discutat filosofie, ci este o secta religioasa (gnosticism modern).
Înseamnă că memoria îmi joacă feste. Așa e după o vârstă.
Dap, momeala e ca e scoala de filosofie. Dar aia e doar o fatada. https://en.wikipedia.org/wiki/New_Acropolis
In toate organizatiile din Romania sunt niste "filosofi" de top din ce mi-am dat eu seama.
Există mai multe organizații și grupuri în România care se ocupă cu filosofia și care adună oameni interesați de această disciplină. Acestea pot include societăți academice, grupuri de studiu, cluburi de discuții și asociații culturale. De exemplu, Societatea Filosofică din România este o organizație care promovează filosofia prin conferințe, seminarii și publicații. De asemenea, există și grupuri de discuții online precum comunități de pe platforme social media unde oamenii dezbate idei filosofice.