Da, exista... una dintre ele ar fi: cum de e boc la putere?
On topic: intrebari fara raspuns sunt destul de multe daca dai un search pe google o sa gasesti cu duiumul. unele dintre ele ar fi :
1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung?
2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim"?
Nu! Dar exista foarte multe raspunsuri fara sa intrebi nimic. Exemplu´cel mai clar e chiar TpU.
Sigur ca da. Cum ar fi de unde venim. Extraterestri, maimute, dumnezeu? Oricare crede ce vrea.
Ce se va intampla in viitor? Si se continua...
Da."De ce?". De exemplu cand zici.
-Ce faci?
-Bine.
-De ce faci bine?
-Pentru ca nu fac rau.
-De ce nu faci rau?
-Daia.
-De ce de aia?
Uite ti-am dat un ex. E cam aiurea.
Sper ca te-am lamurit
1) - Pentru ca asa a fost luat din limba latina.
2) - Pentru ca sa se inteleaga ca erau soldati.
3) - Pentru ca daca nu ar face asta, din cauza regulilor tampite, medicii ar fi amendati. Toti oamenii in viata au drepturi tampite, cum ar fi dreptul ala, chiar si condamnatii.
4) "Sinonim" nu are sinonime.
Deci pana la urma, tot nu m-ati convins. Nu conteaza ce raspunsuri dai... ideea e ca sunt raspunsuri.
Stiu eu s te vad la astea:
De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece?
Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
De ce localurile deschise non stop au incuietori?
Care este culoarea oglinzii?
De ce soarele decoloreaza parul, dar intuneca pielea?
Daca dragostea e oarba, cum putem crede in dragoste la prima vedere?
Da.
uite un ex.: De ce in povestea "Capra cu trei iezi" cei trei iezisori nu s`au uitat pe fereastra, pentru. a vedea daca e cu adevarat capra?)
Pai... Sa vad cum raspunzi la asta:
Care a aparut prima? Oul sau gaina?
Asta e singura care imi vine in minte deocamdata...
Pai...de exemplu la 3 pai sterilizeara sa nu ia alte chestii de la ei sau de la alti.ca o fi condamnati dar trebuie sa moara de batranete sau de o bloala dar nu trebuie provocata intr-un fel si la faza aia cu casaca ca sa se protejere na poate il impusca in cap na.nu stiu si la ala cu sinonim pai.la fel. cu sens asemanator. e logic.adica.