Mi-am tot dorit sa-mi mai creasca niste dinti pe care i-am pierdut si tot concentrandu-ma sa rezolv problema prin puterea gandului cred ca ADN-ul a luat-o razna ca m-am ales cu niste hemoroizi si acum am doua probleme pe aceiasi directie; unii imi spun ca am limbarita si vorbesc cam mult din cauza dintilor lipsa ca limba e sloboda, alti imi spun ca ma mananca in c*ur si vorbesc mult, acum sunt intr-o mare dilema, nu stiu pe cine sa mai cred.
Dacă ar fi fost posibil, toți am fi niște perfecți, poate chiar nemuritori, iar doctorii ne-ar prescrie meditație în loc de medicamente.
Din păcate, e o utopie.
Sint posibilitati nebanuite de turma.Sint trairi care nu vor putea fi posibile decit de unii singuri"Mintuirea ti-o cistigi singur"dar cu riscul de a fi considerat nebun de ceilanti care nu pot percepe dincolo de turma.
Dupa cum observi, toti vorbesc despre viata biologica si eu incercam sa spun cu totul altceva.
Corpul se regenereaza singur prin gandurile tale( unu din gandurile tale e 80-100 de ani? sa zic 150? sau deja fabulez ) il opresti din procesul lui natural de regenerare; eu cred ca poti prin intentie si un anumit nivel de constiinta sa-ti manifesti maseaua lipsa la loc; procesul e unul in care ii spui inteligentei corpului sa rescrie structura respectiva asa cum a fost initial - iar asta se petrece instantaneu nu a doua zi
Da, poti ajunge sa ai chiar un IQ de 60-70.
Nu poti sa-ti modifici ADN-ul. Daca ai o lipsa in structura s-a de nasti retardat mintal.
ILoveWeekends întreabă: