Daca ai fi intrebat acum 200 daca este o minune ca 2 oameni aflati la o distanta de 100 de km sa poata vorbii intre ei oamenii ar fi spus "DA!" daca ai fi intrebat acum 100 de ani daca este o minune sa calatoresti in spatiu, oamenii ar fi spus "DA!" Daca ai fi intrebat acum 20 de ani daca e posibil sa ai un calculator de 500 de g... oamenii ar fi spus iar " DA! " Asa ca pana la urma ce e o minune?
Vai doamne, sigur ca exista.
Eu insumi am trait o minune...
Credinta puternica in D-zeu cu siguranta atrage dupa sine minuni, vindecari miraculoase...
Da exista minuni eram la scoala in aIII-a
si dadusem un test la romana si n-am facut nimic la el ca nu stiam si a doua zi ne-a adus testele si pe al meu l-a pierdut
Alea dumnezeiesti si cele care le atragem noi in viata noastra prin puterea mintii.
Nu exista minuni, doar moduri de interpretare a unor lucruri de catre mintea umana.
Nu, doar accidente.
O minune poate fi si faptul ca azi soarele a rasarit din nou.
Pe tanti gheata o topesc altii, asa cum minunile se presupune ca le fac altii pentru noi.
De ce sa fim pesimisti? http://www.youtube.com/watch?v=3CUV6Z5wYxw&feature=youtu.be&t=2m12s \:D/
Daca o iei logic nu exista, exista doar coincidente. Dar daca o iei religios, exista.
Daca te referi la miracole, da exista
doar ca majoritatea oamenilor nu vor sa le inteleaga sau sa le accepte
AvalohAlyn întreabă: