| DaReZon a întrebat:

Exista o cale in care sa elimini toate sentimentele? (nu sufar de nimic dar vreau sa devin mult mai dur)

20 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Anihilarea/anularea voluntara a sentimentelor nu te recomanda pentru munca de politist in nicio tara din lume --- poate, doar pentru "meseria" de terorist!
Iar, "a fi dur" NU este identic cu "a fi curajos"!

Printre aptitudinile si abilitatile necesare unui bun politist se numara si ceea ce se numeste "capacitatea de empatie si compasiune "
O alta abilitate profesionala necesara este "asertivitatea"( http://www.dexx.ro/....../index.php Avand aceasta abilitate, un bun politist nu este nici agresiv dar nici pasiv.

| Dreamer a răspuns:

Nu ai cum sa elimini sentimentele, poti sa incerci doar sa le ignori pe termen scurt... daca vrei sa devi mai dur in primul rand trebuie sa devii mai serios si eventual sa te apuci de un sport disciplinar

| RAY a răspuns:

Fara sentimente cum ai putea sa traiesti?
sentimentele sunt cauzate de estrogen daca tu ai mai mult asta e, poti alege sa faci sport mai mult sasi creasca hormonul masculin in timp devi mai agresiv, dar daca nu suferi de ce sa te scimbi lasa ca si asa e bine

| ErrorFound a răspuns:

Nu esti dur daca n-ai sentimente(adica esti, dar e cam imposibil sa faci asta).
Incearca mai bine sa ti le controlezi ca daca incerci sa scapi de ele, scapi de toate si n-o sa-ti mai placa viata.

| ErrorFound a răspuns (pentru ErrorFound):

Oricum, daca esti indiferent esti imun aproape la orice. Daca esti indiferent mortii nu-ti mai pasa nici ce ti se intampla tie.

| OOOLEOOO a răspuns:

Mergi la psihiatru si iti ofera o gramada de medicamente care opresc reactile chimice ale creierului.

Partea negativa este ca vei incepe sa traiesti ca o leguma.

SAU poti alege sa-ti controlezi sentimentele, studiaza inteligenta emotionala happy

| OOOLEOOO a răspuns:

Daca vrei sa fi dur nu cauta solutia in sentimente, cauta sa-ti dezvolti personalitatea care te va face dur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu stiu daca exista o cale pentru a le emina. Si eu vreau sa devin mai dura, dar nu pot, asta sunt eu, nu trebuie sa ma schimb, asa cum si tu esti tu si trebuie sa ramai asa cum esti, fiecare persoana este speciala in felul ei.

| sabrina103 a răspuns:

Da exista. Numai ca dupa nu prea mai esti om in fapte si toata lumea te va ura. De exemplu tertionari din lagarele de concentrare au trecut prin astfel de experimente inante de a fi pusi paznici.

| Korb a răspuns:

Incearca sa nu te atasezi de oameni, pastreaza intotdeauna distanta necesara pentru acest lucru, si inca ceva asculta o muzica mai "puternica" nu una mai de dragoste...

| Darks96 a răspuns:

Hmmm, nu aveai de ce sa pui intrebarea aceasta doar daca o persoana ti-a zis in fata ca esti un om moale, sau ca esti un om bun, si ca ii lasi pe toti sa te domine... cel mai bine e sa fi tu insuti, asa ti-a fost menit. Ceva care te-ar putea sa devi un om mai dur ar fi pierderea cuiva drag... dar aceasta cale trebuie exclusa din prima.Dar daca tu vrei chiar poti sa fii mai rau, mai dur. orice altceva decat esti acum.Stai si analizeaza reactia oamenilor la schimbare.asa o sa-ti dai seama cum e mai bine si cum este mai rau.

| DaReZon explică (pentru Darks96):

Nu sunt moale si nu mi-a zis nimeni asta. In viata nu zambesc deloc si sunt foarte dur dar inca m-ai am cateva slabiciuni pe mine pe care vreau sa scap si de astea. Am intrebat asta pentru ca vreau sa devin politist. Si pentru a fi politist bun nu trebuie sa ai sentimente fata de altii.

| RAY a răspuns (pentru DaReZon):

E dramatic daca nu zambesti,unui om daca i zambesti te va imita si te va placea, e pacat daca nu sti sa razi, sa zambesti ce rost are ca traiesti? nu-i adevarat si mari conducatori ai lumii aveau sentimente ele ne fac cea ce suntem, crezi ca polisisti nu au, ba au

| danyz a răspuns:

Eu am pus o intrebare asemanatoare. Uite aici:http://www.tpu.ro/......-multe-cu/

| exCREMENT a răspuns:

Fii tu insuti man..asculta-ma daca vrei sa te schimbi pentru cineva nu merita.lumea e rea

| DaReZon explică (pentru exCREMENT):

Ce tot vorbesti acolo. Eu deja sunt dur de fire dar am unele slabiciuni. Si vreau sa le indepartez si pe alea.

| clauddiu a răspuns:

Te apuci de baut big grin

| VasileVasilescuVasilovici a răspuns:

Sentimentele sun provocate de chimicale(neurotransmitatori).
toate sentimentele sunt reactii chimice.

| lollySmilex a răspuns:

Nu devi mai dur daca nu ai sentimente dar trebuie sa stii cum sa le controlezi...(si mda ai nevoie de tupeu rolling on the floor)...)

| AlexDiana09 a răspuns:

Nu exista o cale prin care sa elimini complet sentimentele...dar daca vrei sa pari mai dur trebuie sa ai tupeu, sa iti impui respect si sa nu lasi sa se vada anumite lucruri pe care nu ai vrea sa se vada