Pai aia nu e o drama. Moartea e o trambulina spre o viata mai buna in ceruri.
Salut! Ai numit-o bine spunand drama.De-a lungul vietii, persista intrebarea ¨cine suntem noi, de unde venim si incotro¨? Nu prea tindem sa credem ca am fost facuti din pamant si atunci ramai cu un gust amar ca un copil abandonat ce nu-si cunoaste parintii.
Nu cred, suntem prea diversi ca sa existe asa ceva. Pentru unii e o drama saracia imediata, foamea... sincer nu cred ca cei care isi vad copiii flamanzi sunt strabatuti de mari dileme filozofico-existentiale
Pentru altii e o drama cautarea absolutului, a adevarului suprem, lupta cu sinele neputincios.
Si mai sunt cei pentru care e dramatic ca si-au luat "ignore" pe mess de la iubit/a, sau nu pot scoate la capat o ecuatie de gradul doi, sau vor sa slabeasca 10 kg in doua saptamani, dar fara sport sau prostii de astea. Aia drama serioasa!
Omul isi pierde demnitatea umana in fata valului imparabil de narcotice; televeziune, radio, internet si alte produse cumparate fiecare la doza si a devenit un simplu "dependent de un produs de supermarket"
Daaa,fii atenta lua-te-ar naiba, una bucata contaraneasca;"Hopa-i tzitza la ulcior, mi-a picat ulcioru-n cap... Tine-mmaaaa Mariieeee.M-am carat pe alte meleaguri electronice.O noapte buna sa aveti cu totii.
Sunt mai multe.
1. Faptul ca nu stim cum am aparut si ce o sa se intample cu noi dupa moarte.
2. Faptul ca nu avem bani. Toti ne plangem ca nu avem bani, asta e clar. Ne macina pe toti, pana la os. Mai mult chiar, ca treaba cu existenta.
Asta este dovada ca "Romanii au talent". Mwahahahaha!
P.S.Mergi mai departe. Ai 3 de "Da"
Tot singur vorbesc si, in cazul asta, descoper ca n-are valoare talentul.
Combina imaginatia ta cu ce spun altii (la fel de intelepti): picaturi, dar multe (si dese).
Exista o drama comuna asa cum exista si un destin comun.Omul luat individual, izolat, nu poate supravietui, exista, e precum un deget pe care il tai de la o mana, se usuca, nu mai poate exista; fiecare actiune a noastra are un efect asupra intregii umanitati, si fiecare actiune a celorlati oameni are un efect asupra noastra.