De fapt era ~gemeni monozigoti~, nu homozigoti, am scris gresit.
Problema este ca ~identic~ este un cuvant mult prea relativ, eu prin identic am inteles fenotipul, dumneata ai inteles genotipul.
Cand am spus ca sunt identici nu am folosit termenul cu sens absolut.
Tin sa va contrazic. Sa ne uitam putin la definitia cuvantui identic (Care coincide întru totul cu ceva sau cu cineva; la fel cu altceva sau cu altcineva; aidoma, întocmai). Asadar, daca luam doi gemeni homozigoti si ii descompunem la nivel celular vom afla ca nu au acelasi numar de celule, nu toate celulele au aceeasi structura chimica si nu s-au format identic, dat fiind simplul fapt ca s-au dezvoltat in organisme diferite. La un calcul foarte superficial am avea doi gemeni homozigoti, aparent identici dar cu vreo cateva sute de milioane de diferente. Cliseu nu?
Am la scoala doua gemene si sunt la fel! Deci cand le vedem nu stim cine e cine
Sunt slabe la fel, inalte la fel, au aceiasi fata si acelasi par (coafura si culoare).
Apai nu stiu ca mereu cand trec pe langa tine tii o oglinda in mana si nu te pot vedea.
Nu exista oameni identici.Chiar si gemenii au diferentele lor.Intotdeauna exista ceva fizic care sa te diferentieze de altcineva!
Nici aia nu sunt identici
AvalohAlyn întreabă: