Desigur! Si Zana Maseluta, Thor, Fantastic Four, spiridusi, gnomi, dwarfi, hobbiti si dragoni, toti astia exista!
NU EXISTA! Acum terminativa cu intrebarile idioate.Ati vazut prea mult twilight.
Da ei sunt oamenii bolnazi simptome:fielea alba ca unui batrin pe cale de moarte, ochii in ceata, lipsit de puteri etc(cauta pe google) ei ulterior au foat numiti vampiri( spca te-am ajutat multumesc)
Eu pot sa spun ca exista. Tu ce crezi? Sincer. are vreun rost raspunsul meu sec si nevinovat? Te ajuta la ceva in viata raspunsul meu?
Intrebarea asta a fost pusa de zeci de ori pe tpu.cred ca v-ati imbolnavit de la twilight.
Sincer eu nici nu m-am uitat la twilight
Din pacate nu exista. Sunt doar fabulatii nascute din ignoranta/nestiinta oamenilor.
Ar fi interesant, totusi, daca ar exista vreo creatura de asta supranaturala .
Nu exista nu mai in filme sunt insa in realitate sunt nu mai povesti cum ca la lun a plina apar vampirii la ora 00:00 astea sunt povesti nu exista vampiri crede-ma stai linistit. Dar daca ma intrebi de zei, extraterestrii, varcolaci etc. pot sa iti dau niste ponturi!
Buna! Stiu ca multi au zis ca nu exista,dar eu cred ca exista! Exista multe lucruri ciudate in ziua de azi! Sunt multi oameni ciudati,care pot fii banuiti de orice! Deci, da, eu cred ca vampiri exista, nu-i asculta pe ceilalti, asa iti pierzi increderea!
Ba da exista vampiri! eu sunt un vampir! tottulo a inceput cand m-am taiat la mana si mi-am baut sangele! Pe zi ce trece imi trebuia tot mai mult sange pana am devenit dependenta si acuma imi trebuie sange ca de aer daca vreti sa ma credeti bine, daca nu nu!
VampiritzaAscunsa întreabă:
LisaJulie întreabă: