In urma unor teste, tot ce pot sa spun e ca nu sunt o femeie pragmatica in ceea ce priveste actiunile realizate cu mainile si picioarele mele. Putin am probleme cu atentia distributiva. Altfel, daca e sa fac ceva organizat ce depinde NUMAI de mine, si stiu ce am de facut, atunci nu intampin nici o greutate. E mai complicat. Dar am descoperit ca am o inteligenta verbala, sunt un orator bun, chiar daca uneori poate zic prostii..., muzicala - am un suflet de artist visator si ametit, si interpersonala: stiu sa ma comport cu oamenii si-mi place sa descopar personalitatile celorlalti
Iti multumesc pentru semnalarea articolului.Ai divesificat astfel si tematica intrebarilor devenita cam monotona.In ceea ce ma priveste reunesc, fara a performa insa, inteligenta verbala cu cea logica si cu cea interpesonala. Mira
Aminadab indraznesc sa te bag eu intr'o categorie
verbala. ce zici?
chiar stii sa comunici
Nu stiu ce fel de oameni sunteti voi dar eu detin cele 6 tipuri de inteligenta, as putea spune toate sa le iau in ordinea care e dezvoltata cel mai tare este ce-a logico matematica, verbala, interpersonala, verbala, intrapersonala, naturala, corporala, muzica fiecare avem toate aceste inteligente inzestrate conteaza foarte mult copilaria si autoeducatia noastra cand suntem maturi.
Muzicală, întrucât intuiesc semnificaţia mesajelor paraverbale conţinute de intonaţie, ton, etc, recunosc vocea unei persoane chiar dacă mă sună după mai mulţi ani, identific diferite tipuri de semnale din componentele paraverbale amintite mai sus (de exemplu, starea interlocutorului, intenţiile sale reale).
User252426 întreabă: