Exista doar mimesis al perfectiunii:http://imageupper.com/i/? S0100010040071N2857493182219771
Nimic in lumea asta nu e Perfect. Nici macar universu, si cand spun universu ganditi-va la o infinitate de lucruri, lumi, obiecte etc.
Nu exista raspuns corect sau gresit la intrebarea asta...e ceva subiectiv, pentru mine exista, dar exista in lucruri abstracte uneori pentru ca alteori sa o regasesc in zambetul unui copil pe strada sau in primele raze ale soarelui dimiineata. perfectiunea exista in fiecare dintre noi, doar de-asta suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
Un lucru/obiect/persoana este perfect in momentul in care nu ai parte de el.
Perfectiunea exista doar in mintea fiecaruia.
In momentul in care ea se materializeaza (si ajungi sa cunosti de aproape obiectul perfect) te va dezamagi. Este in natura omului sa caute defecte, sa se plictiseasca de monotonie. Asta sta la baza evolutiei.
Perfectiunea, prin faptul ca prin definitie e un superlativ, inseamna ca nu mai poate fi imbunatatita. Asadar, perfectiunea duce la stagnare. Stagnarea la monotonie. Monotonia nu este in natura omului.
Din cauza asta, cel putin din punctu' meu de vedere, perfectiunea nu exista.
Daca ai citit pana aici, funda.
Perfectiune NU EXISTA. toti au un defect. cat de mic ar fi acel defect tot exista. funda?
Bună.
Nu există perfecţiune, doar din partea lui Dumnezeu, deci nu poate fi definită.
Pa, pa.
Bună!
Nu există, şi să defineşti... aşa cum razele de lumiă trec prin cristal şi reflectă un frumosc curcubeu. se vede. dar nu se atinge. îl vedem deşi nu-i acolo
Baftă!
Cred ca perfectiunea este cel mai mare defectsi nimeni nu poate stii ca dumnezeu este perfectnu incepeti sa credeti ce vreti ma refer ca poate si el a facut greseli pentru ca nu degeaba ii lasa pe oameni sa faca greseli
Perfect nu este nimeni deca Dumnezeu, orice om are un defect.De pilda, eu am gra mare.