anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista persoane care sa-si aduca aminte ce au facut inainte sa se fi nascut?

7 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

Daaaa si sunt la Bagdasar. Adica cum sa-ti aduci aminte de ceva din trecutul tau dar cand vei aparea in viitor. Iar daca te referi la reincarnare nu comentez, ma depaseste.

| Rapplex a răspuns:

Nu

| totElodia a răspuns:

Din cate stiu, DA. Uite, de exemplu eu am asa-zisul deja-vu. Simt ca mi s-a mai intamplat odata un lucru, dar intamplarile pe care mi le amintesc nu dureaza mai mult de 5 secunde.
E ceva ciudat, dar simt ca am o legatura stransa cu trecutul meu. Simt ca ar trebui sa-mi aduc aminte mai multe din trecut (din viata anterioara), pentru. ca am presimtirea ca ma va ajuta enorm pe viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista (o simt eu, cumva), dar suntem prea microni pentru a le putea intelege gandurile si exprimarile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar de cand eram zigot.imi placea cand mama manca mere.

| ShNySnYGer a răspuns:

Da! Cate odata cand mi-se intampla un eveniment pers ex(suna telefonul, raspund si este un prieten din alta tara), i-mi aduc aminte ce s-a intamplat dar un pic mai diferit.Simt ca am mai trait acel momont (se numeste DejaVu), este un lucru ciudat mai ales noaptea cand visezi iti aduci aminte de anumite lucruri dar ce este si mai ciudat este ca:noaptea ma culc ma trezesc de ex la ora 4 am si stiu ce am visat, ma trezesc peste o jumatate de ora si nu mai stiu ce am visat inainte de ora 4 am dar stiu ce am visat dupa iar al fel e de fiecare dat cand ma trezesc noaptea.Sunt multe lucruri ciudate pe care nu le intelegem.pls Funda?

| Phineas a răspuns:

Nu are cum sa existe asemenea persoane...

Întrebări similare