""nu mai evolueaza pentru ca nu le mai arde de evolutie"
nota 10 la capitolul evolutie" - multumesc! DAR intentia mea aici NU este sa primesc note sau sa fiu laudat sau sa dobandesc prestigiu si un rang cat mai bun pe acest site. Cand eram de 19-23 ani mi-am pus foarte serios intrebarea: care este adevarul? Si am gasit ca adevarul este: "DRAGOSTEA si dorinta omului de a fi iubit si de a i se da numai bine si de a i se arata numai iubire si de a urmari numai BINELE pentru el si cei din jurul lui." Mi-am zis: "daca religia despre Dumnezeu Marele Creator si iubitor, NU va rezista ratiunii si logicii in viata mea si in tot ce poate exista atat in realitate cat si in imaginatia omului, ATUNCI IL voi abandona pe Dumnezeu si orice fel de religie. Cand eram la facultate aveam un coleg mai mic de inaltime decat mine, mistocar, inteligent si mereu zambaret si mi-a zis: "Daca ai sa constati ca toata viata ta ai trait in minciuna numita Dumnezeu, ce te vei face atunci?" Imi amintesc exact momentul si locul cand mi-a pus aceasta intrebare foarte inteligenta: era o zi insorita, frumoasa si stateam undeva la umbra pe aleea de intrare din curtea facultatii. Adevarul este ca NU mie teama daca voi gasi raspunsul contrariu la intrebarea lui chiar pe patul de moarte. Nu voi regreta nimic. De fapt am fost deja pe mai multe paturi de moarte pana acum si NU s-a modificat x schimbat NIMIC ca sa ma determine sa-mi schimb modul de a rationa. Daca fac ceva rau mie sau altcuiva, pot spera ca Dumnezeul meu sau un dumnezeu ideal inchipuit de mine sa ma intampine fericit cu bratele deschise? sau sa-mi dea numai bine, in prezent sau in viitor dupa ce probabil voi muri?
Revin la intrebare: intrucat conditiile de mediu au ramas neschimbate si legile fizice la fel neschimbate, evident ca si "radacinile" pomului ar fi trebuit sa coexiste cu pomul si pomul ar fi avut si alti pomi care ar fi crescut cu el din radacinile lui. Iata cum o comparatie simpla rastoarna rationamente si teorii eronate precum teoria evolutionista. Eu nu fac propaganda aici si NU intentionez sa fac propaganda in favoarea creationismului CI sa caut si sa gasesc ADEVARUL! Nu m-a angajat nimeni sa scriu pe acest site. Nu-mi da nimeni bani ca sa scriu pe acest site! Nu mi-a dat nimeni misiune ca sa scriu pe acest site. Nu mi-a propus nimeni ca sa scriu aceste cuvinte pe acest site.
Adevarul:Ceva ce exista
Minciuna/Fals:Ceva ce nu exista
Asa vad eu lucrurile.
As vrea sa iti raspund la intrebare, este frumoasa, dar nu am nici cea mai mica idee despre raspuns.