| BossAlcool007 a întrebat:

Exista posibilitatea ca virusul HIV să fi fost creat in laborator pt a împuțina populația omenirii, și exista și posibilitatea să se fi creat leacul pentru cancer dar acesta să nu se facă public doar pentru banii luați din medicamentele care încetinesc boala și tot cu scopul împuținarii populației planetei? Aștept răspunsuri!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

HIV a fost gasit pe niste frotiuri de sange conservate din anii 1920, de la niste oameni din Africa care mureau de o boala misterioasa (un medic voluntar le-a facut niste analize). E putin probabil ca oamenii sa fi detinut in urma cu 100 de ani tehnica de a crea virusuri in laborator. Eu cred ca ipoteza a fost lansata de niste oameni care nu s-au documentat deloc si nu stiau realitatea.
Este greu de crezut ca exista deja leacul pentru cancer, fiindca in general cercetatorii si medicii vor sa ajute oamenii, sunt oameni buni si dedicati curmarii suferintei altor oameni, nu ar putea sa ascunda ceva atat de important. Iti dai seama ca l-ar fi putut descoperi doar o echipa mare, pluridisciplinara, deci ar trebui sa existe mai multe sute de oameni care sa stie despre el. Este imposibil ca toti sa se fi inteles sa il ascunda.
Si de ce imputinarea oamenilor planetei ar fi un scop in sine? Cine ar avea de castigat din asta? Si ce castig poate fi atat de mare incat sa sustina asa ceva? Trebuie sa ai argumente extrem de puternice numai pentru a accepta sa te gandesti la asta

| relian a răspuns (pentru Inferno):

Unde mai pui ca femeia e si medic, cel putin asa isi spune ea.Ca sa vezi ce medici produce RO.Alti din afara cel putin nu fac afirmatii balariaose ca ea.

10 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Virusul HIV nu exista, nu l-a vazut nimeni niciodata, nimeni nu la identificat cumva prin vreo metoda.Acest virus este o scorneala, ceva in genul celor de la biserica. Daca intelegi omul cand vede un lucru un fenomen si nu are o explicatie cauta el sa-i dea una chiar si asa teoretica.Alteori vine cu o explicatie mincinoasa doar sa ajunga undeva, sau sa isi pastreze un loc de munca.Cam asa aparu si acest virus HIV, ceva oamenii aflati pe pctul dea fi dati afara, deci sa isi piarda jobu stiind ca aceasta afectiune numita SIDA nu va putea fi explicata prea curand au venit siau aruncat povestea cu acest virus.Deci nu exista ceva ce nu exista daca intelegi. Orice virus poate fi observat la un microscop electronic. Povestea e ca acei medici au reusit se pare sa prosteasca o intreaga planeta cu aceste timpenii.Deci ori ei is aia destepti ori majoritatea populatiei planetare is idioti. Povestea asta ma face sa cred ca omenirea sa timpit rau de tot, ajungand sa creada povestea fara absolut nici o dovada a unui medic sau doi.Este daca vrei o religie medicala.Dar cum cineva spunea popa, medicu, pompieru si politistu is cam pe acelasi nivel. Uite si tu i-ai dat funda cui? Unui medic de familie, tare de tot care tot sustine o poveste medicala religioasa. Daca eu te intreb exista Dzeu tu poti afirma ca da? Ei acesti oameni afirma ca HIV exista desi ei nu pot dovedi asta.O sa spui atunci cum sunt bolnavi de SIDA.Pai n-are a face SIDA cu prefectura.SIDA este o boala o afectiune, dar la care nu i se cunoastea cauza, adica nu se stia cine o declanseaza.Si a aparut mediciii stia gen medici de familie si au zis gata stim noi e un virus.Dar acesti medici cu numele ca ei habar naveau de medicina, ca de ar fi avut ar fi stiut ca un virus poate fi observat la microspcop, sau poate nu stiau ca exista microscoape mai stii, deci acesti medici avand niste joburi sus puse dar care erau paralelei cu medicina au gasit rezolvarea sau cauza sa-i zic asa.Si uite asa aparu famosul virus HIV.Cam asta e povestea in mare.SIDA este pierderea imunitati organismului sau slabirea lui treptata pana la pierdere si in final moartea, pentru ca lipsit fiind de aparare si o banala raceala te poate ucide. Iara tu nu fi un de asta cu turma, nu lua de bun ceti spune oricine pe aici, mereu sa ceri dovezi daca ai o intrebare si cineva iti ofera un raspuns. Orice raspuns fara dovada este egal cu zero sau se numeste teorie. Sper ca esti lamurit acum.Si pentru cei care au spus ca ar fi HIV celere sa iti arate acest virus dar clar nu poze, nu poveste.Stu pe net unia au si desenat virusul asta, ba e si color, desi la microscopul electronic ei apar alb negru.Cum de au ajuns colorati poate ne spune dna doctor.Eu personal am vazut virusi la microscopul electronic si nu arata nicicum colorati.Sau poate nu ma uitai la unu din asta color.

| sublime89 a răspuns:

Ar mai exista si posibilitatea ca oamenii sa nu mai creada in toate bazaconiile si teoriile conspiratiei pe care le citesc pe net. Dar asta poate intr-un univers paralel. Poate acolo e o varianta mai inteleapta a omenirii.

| ALGator a răspuns:

Cancerul este pretul complexitatii de care se bucura organismele vii. Intr-un fel il putem numi Boala Bolilor. Atunci cand propriile celule, "instigate" de diverse perturbari (poate fi un virus) ele insele isi maresc viteza de inmultire si ocupa locuri in corp care sunt interzise de catre ADN.
Este ca si cum ai avea cateva mii de rafuacatori-teroristi intr-un oras de cateva milioane. Prinde orbul scoate-i ochii. Cum sa combati asa ceva cand nu stii cum si unde va lovi data viitoare.

Cineva asa singurel a gasit leacul cancerului? No way! Cel care ar fi facut-o ar fi ajuns "imparatul" planetei. Mai tare ca Zuckerberg si Bill Gates la un loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,daca tu ai pus aceste intrebari, eu cred ca esti foarte inteligent, da poate, da poate si nu, totul e posibil.

| stragery a răspuns:

Nu prea, bolile au origini foarte vechi, se adapteaza cu fiecare an, cat despre cancer, stii tu ceva, insa nu sunt interzise publicului ci doar sunt in stadiul experimental, desigur ca daca esti o persoana foarte importanta iti trateaza orice boala.

| MarcelCarp a răspuns:

Iti dai seama cati bani ar castiga ala care ar gasi leacul pentru cancer? Nu as rata nici o sansa sa ajung bogat cel putin eu

| UnBroken2016 a răspuns (pentru MarcelCarp):

Bani ca bani dar ramai in istorie pe vecie.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru MarcelCarp):

Am citit de cativa medici italieni care au zis ca au gasit leacuri ieftine pentru cancer, pacat ca au fost sinucisi.
Nu cred in superstitii si nici in teorii ale conspiratiei, dar unele chestii prea se leaga.