Orice e posibil. Poti sa cauti amanunte legate de aceste chestiuni pe www.descopera.ro!
O zi buna!
Daniel.
Da ...cameleonii de politicieni ...isi schimba culoarea politica dupa cum e vremea in tara!
Da, exista! Unii politicieni au caracter de sarpe, altii de crocodil... dar de ce te-ai oprit doar la atat? De ce n-ai spus taratoare?
Sau ai vrut ca noi sa intelegem din reptilieni un substantiv si nu un adjectiv, cum de fapt si este?
Tu ai ceva SF-uri in cap? Explica, pentru ca e ambigua intrebarea!
Cei care cred ca sunt povesti sau basme raman in aceas inconstienta care face sclavia perfecta cati dintre cei neincrezatori sau intrebat de ce dragoni sau balauri sunt pomeniti pe tot globul? sunt mituri noi credem in dumnezeu in epoca noastra si spunem da chiar exista stramosi nostri credeau in dragoni balauri ect=reptilieni si spuneau da exista noi suntem cu mult sub gandirea inaintasilor nostri pacat starea noastra astazi se rezuma simplu =mancare distractie nepasare si comentam pareri de tot rasul in afara lumeasa mai trezit la noi sufletul tot inainte vai de mama noastra
Citeste David Icke Copiii matricei pentru a te convinge singur e o carte de doar 650 de pagini cu toate doveziile logice din lume despre ei si ce fac ei, etc...
Exista, iar existenta lor e strans legata de aparitia si evolutia omului pe Terra. Exista si ipoteza conform careia noi nu am fi singura civilizatie de pe acest pamant, cele anterioare autodistrugandu-se dupa ce au atins un grad de dezvoltare foarta avansat.Acesti reptilieni am citit pe undeva ca au o putere prin care ne influenteaza sa ii observam pe ei ca semeni de ai nostri.Fiecare e liber sa creada ce vrea. Marian, 22
User252426 întreabă: