Parearea mea este ca sirenele au existat si au fost vizibile, au fost vazute de catre marinari si oameni care calatoreau pe ocean.Nu sunt sigura insa ca in ziua de azi mai exista asemenea fiinte jumatate om jumatate peste. eu sincer sunt o persoana careia ii place foarte mult sa descopere lucruri noi mai ales in domeniul stiintei si al geografie o sa mai investighez acest lucru cu drag Monica.
Cum sa nu au existat acum o mie de ani. erau foarte puternice si au trait 100 de ani ele erau pe cale de disparitie din cauza ca nu erau sireni adica cei de gen m si nu se puteau anmulti. ele aveau puteri magice si se jucau an natura puterile lor erau apa foc gheata. ele locueau pe o insulita pe nume insula maco langa plaja laguna.
multi sau intrebat. Daca Dumnezeu a facut oamenii i-a facut cu picioare si daca a facut pestele a facut asa ca pestele dar unde sa existe jumate om jumate peste.Stai ca-ti zic in ``h2o just add wather`` exista(emma, cleo, rikki).Pai nu cred ca exista.
Pai nu cred ca exista sirene nici gand daca ar exista as fi si eu una dintre ele :-P
Http://www.220.ro/hHcWxvNuuw/Sirena-Gasita-In-Marina-Beach-Chennai http://www.220.ro/LFgefK7m1b/Inca-O-Sirena-Gasita sa zic
nu stiu ce sa zic :-?
astea par km scarboase... sa nu va speriatzi
Am eu un folder cu niste imagini cu cleo rikki emma cu imagini de la filmari... daca le vrei ceremi pe rivat
anonim_4396 întreabă: