anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista studii contrare referitoare la homosexualitate? Adica, unele care afirma ca este ceva innascut iar altele care spun ca se dobandeste?

8 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Exista.

| RAY a răspuns:

Eu nu am vazut studi contractictori din contra s-a dovedit stiintific ca se dobandeste inainte de nastere asta, e ca ei in viata afla asta e logic ei find anormali pentru noi isi ascund preferintele sexuale

| doctorandus a răspuns:

Orientarea sexuala se dobandeste in uterul mamei. Insa majoritatea oamenilor sunt pe undeva intre 100% heterosexual si 100% homosexual (scala Kinsey), deci aia poti fi convinsi s-o faca uneori cu barbati si alteori cu femei.

| RainmakerX a răspuns:

Eu unul cred ca se dobandeste...depinde de anumiti factori care te influenteaza ca sa devii, niciun copilas nu se naste asa, devine pe parcurs din diverse motive.

| KamaSutra a răspuns:

Se dobandeste, asta e 100% sigur

| vaporwave a răspuns (pentru KamaSutra):

de unde stii tu ca e 100% sigur?

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Se dobandeste, de exemplu (studiu psihologic facut de mhm... nu stiu) daca o fata si-a vazut tatal inseland-o pe mama sa, se va atasa de sexul feminin si poate. cine stie.

Unii copii se gandesc "de ce sunt baietii numai cu fetite?" si apar semne de bisexualitate de mic. Ma rog, e cam rar.

| Tina88 a răspuns:

Exista studii care afirma ca te nasti gay si exista studii care contrazic afirmatia respectiva. Te nasti gay sau nu, este o alegere cum traiesti in continuare. De exemplu sunt persoane care se nasc cu handicap (surdo-mutii) dar aleg sa se integreze alaturi de cei fara handicap, in timp ce alti surdo-muti prefera sa ramana doar cu cei asemeni lor.