| Flav a întrebat:

"Există un moment când trebuie să pleci, chiar şi atunci când nu ştii sigur unde mergi." Tennessee Williams
Ati simtit vreodata acest feeling?

Răspuns Câştigător
| TheJeryk0 a răspuns:

Cand esti pe moarte.

59 răspunsuri:
| Silvya18 a răspuns:

Am simtit sad nu inzadar sunt femeie big grin

| MyKandreea98 a răspuns:

Atunci cand simti ca nimeni nu te apreciaza.ai face asta.sau din probleme personale.happy

| lola_5690 a răspuns:

Da, am simtit acest,, feeling´´

| mmiizzaas a răspuns:

Da...mai ales cant iti dai seama ca esti in + acolo unde candva erai totul...Na ca am rasp tot cu un citathee hee pupwinking

| Anche a răspuns:

E momentul in care simti ca locul tau nu mai este acolo unde esti, e momentul in care simti ca totul s-a terminat, e momentul in care ai vrea sa lasi totul in urma si sa pleci -- Dar nu poti! Nu sti cum poti lasa totul in urma, dar vrei-totul e infasurat de intuneric--nici un orizont, nici o limita! intunericul te inspaimanta iar acum tu te afli intr-o "intersectie"!
in stnga privesti cu ochi mari trecutul-amintirile-clipele frumoase-totul! in partea dreapta vezi intunericul de care ti-am vorbit! nici un orizont nimic! totul se pierde pentru cateva momente iar tu esti dus pe val! ceva te tine in urma! o aschie peste care nu poti face pasul de apleca! aschia cu tot ce e frumos! acest feeling e ciudat! dar mereu dupa ce mi-am revenit am realizat ca am facut si eu greseli! am realizat ca am trebuia sa fiu mai atenta! am realizat ca s-au ivit lucruri minunate pe care din pacate de cateva ori nu le-am putut relua! dupa ce mi-am dat seama de toate aceste lucruri m-am simtit libera si pregatita sa infrunt orice cu gandul ca nimic nu ma poate dobori!

| iricool1996 a răspuns:

Am acest sentiment mai mereu.Mai ales atunci cand oamenii trag concluzii pripite despre mine,simt nevoia sa fug altundeva,sa spun ca sunt altcineva, doar de dragul minciunii, si sa fiu complet nebuna.Sa nu mai fiu eu, pentru putin.Multi oameni ma considera plictisitoare,si,uneori, mi-ar placea sa-i las cu gura cascata fugind departe si fiind, pentru putin, a bad girl.Vot cine a simtit asta macar odata in viata...

| mafio0 a răspuns:

Da! De f. multe ori...

| bloo_8714 a răspuns:

"All I have in this world is my balls and my word" - al pacino

de citatul asta ce ziceti?smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, oamenii...ce sa le faci? straight face Crima e interzisa de lege...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... cred că fiecare dintre noi l-a simţit.

| iHeartKpop a răspuns:

Nu, nu am simtit niciodata acest feeling...Atunci cand trebuie sa plec stiu exact unde ma duc, nu ma plimb prin tot orasu sa ajung nu stiu unde.Atunci cand vreau sa plec, mai intai ma gandesc unde ma duc, si apoi plec. Daca nu am/nu stiu unde sa ma duc, stau naibii (scuze limbaju) acasa

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

De foarte multe ori, mi s-a spus des ca sunt o persoana emotiva si probabil din aceasta cauza nu ma familiarizez mereu si simt nevoia sa fiu inconjurata doar de anumite persoane sau chiar de nimeni

| Nicu_6664 a răspuns:

Mda si eu... si inca il mai simt dar voi scapa curand de el happy

| meduzzza a răspuns:

Da sincer cate o data plec dar nu stiu unde.

| ali_2293 a răspuns:

Da am simtit acest "feeling" de multe ori can parca nu existam pe aces pamant si vroiam sa plec "cat vad cu ochii"

| Papaa a răspuns:

Da din pacate da am simtit...sad

| Andytza03 a răspuns:

Da. Adevarat iti spun, uneori oamenii chiar nu stiu ce fac!

| CrisuBr a răspuns:

De la viata nu poti sa astepti nimic concret.se intampla pur si simplu.Trebuie sa pleci doar daca simti asta.Nu am simtit acest feeling niciodata

| cristinamg a răspuns:

Ma uitam mai jos si vedeam ceva de genu` : da", "da", "da".Asa incepeau toate raspunsurile. Ceva mai inteligent nu sunt nici eu in stare sa spun, probabil."Da.stiu cum e". Stii ce e naspa cu aceste citate?! Ca rareori de gaseste cineva care sa il comenteze cu adevarat(inteligenta+sentiment). Majoritate(ma includ) spun doar "da" ori "ba".Stupid.Ar fi si mai stupid sa incerc sa vorbesc. Poate alta data.

| katriin a răspuns:

Exista astfel de momente dar noi trebuie sa trecem printe toate acestea ca dragostea are multe cai si multe lucruei de care ne este greu sa trecem peste asta dar trebuie sa trecem ca sa invingem dragostea.

| TeCautDarNuTeGasesc a răspuns:

Da...cred ca toti intalnim acest sentiment macar odata in viata.Trebuie sa te desprinzi de lumea in care traiesti,metaforic vb, pentru ati crea un alt univers, in care poti fi altfel decat pana acum...trebuie sa termini un drum care poate abia l-ai inceput pentru a o lua pe un altul,chiar daca nu sti incotro duce, pur si simplu te lasi purtat de instinctele tale, trebuie sa incepi ce inca nu s-a scris in cartea propriei tale vieti!

| ZziZy_6872 a răspuns:

Poti simti acest lucru atunci cand simti ca esti tradat de toti nu te mai apreciaza nimeni sau pur si simplu atunci cand se intampla ceva in familia ta sau atunci cand te apuca si vrei sa pleci unde vezi cu ochiii!

| honey_1418 a răspuns:

Da atunci cand numeni nu te mai intelege.

| anamaria99 a răspuns:

Da,de ce nu.

| delia_6589 a răspuns:

Da Flav multi dintre noi simtim acest lucru cand suntem suparati sau din alte motive dar mai bine mergi in camera ta unde te izolezi pentru 30 minute te descarci si iti revini... Asa fac eu si functineaza de minune.

| nutza_3518 a răspuns:

Da si inca de multe ori

| TiEa a răspuns:

Chear de foarte multe ori! Insa incerc sa ma stapinesc si sa privesc veata din alt punct de vedere...

| bella7 a răspuns:

Da,mai ales cand ma cert cu cineva, sau cand simt ca nu ma mai intelge nimeni

| klara_8876 a răspuns:

Da