| vioafe a întrebat:

Exista universuri paralele? Eventual " acolo " viata noastra se desfasoara dupa un alt " scenariu ". Multumesc

15 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Universuri paralele există cu siguranţă. În acele universuri legile fizicii şi timpul sunt constante şi identice cu universul nostru, restul putând fi total diferite sau foarte apropiat.

| mgtow a răspuns:

Exista viata extraterestra dar umana in alta galaxie nu se stie doar in caz ca avem o masina de viitor sa mergem in timp si sa vedem asa scapam de criza.

| NoKidding a răspuns:

Ai dat si tu de serialul acela "Fringe"? Daca da, continua sa te uiti ca e super. In legatura cu intrebarea ta...sincer nu stiu ce sa-ti spun. Revin cu un raspuns cand ma documentez despre asta. Ciao!

| Kanghu a răspuns:

Probabil exista universuri paralele, unde viata este mult mai exotica decat o cunoastem noi, unde nu sunt aceleasi legi ale fizici, unde totul este diferit.

| Dash a răspuns:

Deocamdata exista doar teorii cu privire la universuri paralele.

| 4b a răspuns:

Nu exista asa ceva...

| Filozoful a răspuns:

Exista universuri pararele infinite in timp si spatiu,deoarece materia se dilata,si asa se naste un nou univers, exact cum a fost cu big bang, universul nostru,

| micutadhampir a răspuns:

Te visezi facand un anume lucru, si totusi nu l-ai facut. Iti amintesti de el, si totusi nu l-ai facut. Si apoi ai un sentiment deja-vu cu acel lucru, si totusi tu aici, in lumea asta nu l-ai facut. Intelegi unde bat?

| niku93 a răspuns:

Asta e doar o teorie dar totul e posibil...acum cateva mii de ani se credea ca pamantul e plan, apoi ca el e in centrul universului si ca soarele se invarte in jurul pamantului si uite ca n-au avut dreptate.
p.s. si mie imi place FRINGE!

| mdany a răspuns:

Posibil dar nimic nu este stiut 100%.

| MeGustaaa a răspuns:

Nu cred doar cand murim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice,este infinit.inchipuieste-ti ca o picatura de apa este un univers,in care traim; cite universuri ar exista, in ce stim noi? INFINITUL, nu il vom cunoaste niciodata.HRISTOS,a inviat.Paste Fericit.

| 62mariaelena a răspuns:

Poate intr-un alt univers, chiar tu raspunzi la intrebarea asta

| IngerashTau a răspuns:

Hmm... pai eu nu prea cred in astea! totusi poate exista... cine stie

| nykyko a răspuns:

Stiintific...exista...