| tomy111 a întrebat:

Exista vampiri si varcolaci? Sunt foarte intrigat de tema asta...desi nu prea cred in ea, dar imi place sa stiu legendele astea si unele povesti.

Răspuns Câştigător
| Cayus a răspuns:

Stiintific si real NU EXISTA.Deci am auzit un caz cand un om mai paros a fost muscat de un caine turbat si se credea cai varcolac...dar dupa ce i-au dat medicamente au aflat adevarul.La fel e si cu fantomele.Ele nu exista dar nu inseamna ca nu exista spirite(de ex cele ce se duc in rai dupa ce parasesc corpu...). Unii cred in fantome pentru ca prin auto-sugestie(adica ei cred atat de mult in ele incat cred ca si daca vantul misca perdeaua e o fantoma.Deci nu exista nici una dar fictiunea pentru unii "devine" realitate prin AUTO-SUGESTIE.

3 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

@cayus3 daca ar fi fost un caine turbat, acel om ar fi murit in chinuri dupa cateva saptamani

| georgiana_6517 a răspuns:

Eu cred ca orice legenda are un " sambure de adevar".

| zizi99 a răspuns:

Sti cum se intampla vezi un film,auzio legenda, vezi videoclipuri care te fac sa crezi ca exista dar nu exista. si eu am crezut intr-o legenda, in blody mary, dar nu mai cred incepusem sa am niste sentimente care ma faceau sa cred ca cineva ma urmareste, ca vrea sa imi faca rau dar am inceput sa imi infrunt aceste frici si am reusit deci parerea mea e ca daca ceva te-a speriat tare incepi sa crezi si daca nu le infrunti vei ramine mereu cu o frica dar este imaginatia